Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma lopovi su željezničari ....
ja radim na zeljeznicama u izvrsnom osoblju,stanje je takvo da se seve raspada,putnicki vozovi da nam TITO nije ostavio nebi imali sta ni da vozimo a ito je sve u fazi raspada,a ti sto kazes da je avaz napunpao nije ti si sigurno neko ko sjedi negdje i nezna sta je sina trifon tocak manipulator......sve u svemu neko ko nije zeljeznici potreban
Kad neko pravi priču a nema pojma s pojmom. ŽFBIH imaju 42 električne lokomotive, 20-ak je u Turskoj u najmu, niko to ne govori, i to je jedan, od izvora prihoda Željeznicama... Samo je bitno da je Avaz napumpao priču kao da šine se raspadaju uzduž i poprijeko.
Baš tako.
SDA: S(amo)D(aj)A(hbabima)
ma kud ces dalje kad nemamo linije za susjedne gradove i drzave.. propala, SDA kao lesinari navalili
ma Željeznice su samo jedne od koje su uništene lošom dugogodišnjom politikom lopova na čelu... nažalost!