Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licenca u ovakvom upakovanom obliku ništa ne znači. Željeznice su morale to dobiti i bez ovih debila koji se slikaju. Hadžić nije nigdje koraka napravio a da unaprijed nije ukalkuliso koji milion. Ma mi sve fol potpišemo, dogovorimo a radnici četiri mjeseca nemaju platu. Ovi debili žive u nekom drugom svijetu.oni Željeznicu vide samo kao mogućnost da ukradu još što nisu dosad ukrali .
Potpuno se slazem sa ovo o Hadzicu? Najkorumpiranije govno u Sarajevu, odmah nakon Zlaje i Marina Ivanisevica. Zato moli crvenokmerska kleptomanska govna da ne zagadjuju ovdje komentare sa partijskim saopcenjima. Hvala.
Hadzic je medju tri najkorumpiranija politicara u Sarajevu, odmah nakon Zlaje i Marina Ivanisevica. Suradjivao sa Zlajom i Huseinom Hasibovicem ne samo u aferi "reket", nego i u aferi "SPO S2 Novo Sarajevo", tacnije kradji i prenamjeni parcele pored EP BIH.
Ovaj Hadzic uz Marina Ivanisevica i Zlatka Lgaumdziju je najkorumpiranija osoba u Sarajevu. Ne samo sto su reketarili druge, kao Imamovica, nego sto su i krali lovu sakom i kapom. Tuzilastvo bi trebalo ispitati prodaju parcele pored EP BIH, u kojoj je sramnu i veoma korumpiranu ulogu imao ovaj smrad Hadzic kad je poklonio Husi Hasibovicu, ortaku iz afere "Reket", parcelu pored EP BIH 2002 godine, da bi Hasibovic valjda je platio tek 2010 godine i to nakon sto je Hadzic promijenio regulacioni plan pa za tu parcelu izvrsio prenamjenu iz parcele za poslovne objekte u parcelu za stambene objekte. Hadzicu smradu korumpirani!
voz je zakon.
Bolje da radnicima ureduju plate i da ociste pretrpanu administraciju kojih ima i vise nego puno, a da pojačaju radnu snagu koja ce zaraditi novac, a ne cekati gotovinu od fizikanera koji se jadni lome i danju i nocu,a plate mjesecima nema!
Licenca za stečaj, hvala !
kompanija samo sto nije likvidirana a dobija nekakav certifikat... Hajd i to neka sam vidio
znaci sad vozom za njemacku jell????
nee trebao im je uruciti licencu za prodaju magle,a za sta bi drugo trebali zeljeznicu al dok je ministara tipa hadzica i bijedica jadna je ovo zemlja poltronska
Što rade PR i poltroni Damira Hadžića, slični su poltronima Kenana Crnkića! :) http://www.klix.ba/vijesti/bih/kenan-crnkic-otkrio-kako-postati-uspjesan-hajdemo-sad-zajedno-stvarati-uspjeh/130903097#k_2908820
Dok Niksic i Damir rade,ostali nam djeel BIH,svaka vam cast ljudi,od mene imate glas na izborima os sada pa zauvijek.
A da li će Nedžad Osmanagić i SDA odgovarati za pronevjeru od 78 miliona km ili je u našoj državi to postalo tradicija?
Pronevjera ti je ovdje rega postala. Ovdje lakše pronevjeriti par miliončića, nego hljeba se najesti.
Može pričati ko šta želi, ali ovaj Damir odlično obavlja svoj posao, za sada, zaista, o njegovim pozitivnim iskoracima redovno izvještava narod, što je dobar pokazatelj napretka
Zaista se svi od Niksica pa nadalje trude zeljeznicama olaksati teske dane za koje su krive prijasnje vlasti koje su zeljeznice u cnro zavile. Dok Niksic, Hadzic i ostali poturaju glavu ne samo za zeljeznice vec i za masu drugih firmi, ostatak politicke "elite" je stavio prst u uho i mirno posmatraju propadanja firmi koje su oni upravo unistili. Svaka cast na trudu za Hadzica i Niksica. Samo napriejd !
Jest samo naprijed u nove "reketaske" pobijede. Ali nista se ne brini, imati ce Hadzic svoj toranj odmah pored EP BIH.
Dobro je vidjeti da nesto sto je godinama unistavano ljudi koji zele raditi ipak dovedu u red.