Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet sekiracija za komsije iz RS-a..."Zasto bas zeleno svijetlo?!" :) :) :)
bwahaha
rs na aparatima..!
Prodajem polu-automatsku motiku. Ti je dignes, ona sama padne. :D
sljedeci artikal koji cemo im tuhnut su organske krompirove zlatice
Šta oni smetlja izvezu u BiH a mi njima ni krompir ne mozemo prodati , i pitamo se sto lose zivimo ... Zatvori granice za sve sto se proizvodi u BIH tako jacas domacu proizvodnju i privredu a ne mi imamo vode na bacanje ali ne ipak je uvozimo milionima svake godine pojedince za ovo treba streljati jel nam djecu sistematski ostavljaju bez posla i buducnosti koji mozak je to dozvolio tetku mu ebem u labrnju... Nikada ali nikada sa ovakvom politikom i vlascu mi necemo naprijed i tačka !
ode krtola(krompir) u Evropu,a ja ću i dalje bit u Bosni
......lijepo......ali ima jedna kvaka......gotovo da nema dovoljno krumpira za domaću potrošnju, a kamoli za izvoz.............
u tom slučaju zasući rukave i posijati, polja ima dovoljno...
......slabo ćeš naći kandidata za motiku..........
To krompire bježi i ti odavde, ne okreći se...
"_To je pozitivan primjer koji treba slijediti u drugim područjima, kao što su pripreme za izvoz mliječnih proizvoda, navodi se u saopćenju." Meni je drago da je omogućen izvoz krompira. Voljela bih da se proširi i na druge proizvode i da se smanji uvoz, a poveća izvoz. Ali, dosadašnja politika me naučila, natjerala, da budem skeptik. Bojim se da će nam biti veći uvoz krompira, od izvoza. Samo jedan od primjera je voda koja se pored naše kvalitetne vode bespotrebno uvozi. Drugi primjer je naše domaće mlijeko i mlijećni proizvodi koji bi mogli zadovoljiti domaće potrebe, da nije ovog uvoznog mlijeka. Mljekari vape da se smanji uvoz, jer naše mlijeko propada. Čudna neka ekonomska politika. Bravo za krompir! :)))
Ubrzo ce nasi politicari reci da nam je nestalo krompira, pa ce taj isti od njih kupovati po tri puta vecoj cijeni.
EU...javi mi se...imam još nekih pola tone za prodat.
to je davno trebalo biti dozvoljeno, kvalitet je na nivou