Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
socijalno zbrinuto 60.259 radnika..... da jedu svaki treci dan heheh
Ovo je kazna Cetnicima za toliko krv nevinih Bosnjaka sto su prolili, da ne govorim o zdravstvenom stanju pogotovu mentalnom a jedno je poznato, a to je da svi ne spavaju isto... valja prezivjeti nocne more u kojim se osjeti bol kao da ti se stvarno desava. Ipak postoji pravda, Bozija Pa bujrum zasluzili ste
koliko je stecaja u BiH u posljednjig 20 god. svaki direktor tih firmi je stranacki postavljen. hajd novinari dajte istrazite malo pa nam recite omjer ko je najvise zavio radnika u crno. nebitno je li rs ili federacija u pitanju. bitno je dokazati sta stranke i njeni pripadnici rade radnicima.
GLASAJTE OPET ZA DODIKA I ZELJKU CVIJANOVIC KOJI SAMO ZNAJU ZAKUHAT SA NAMA PRED IZBORE ....