Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo - Zagreb Sarajevo - Beograd Sarajevo - Beč Sarajevo - Frankfurt Sarajevo - Barcelona/Madrid Sarajevo - Prag Sarajevo - Budimpešta Sarajevo - Pariz Sarajevo - Stockholm/Malmö Sarajevo - Copenhagen Sarajevo - Rim Sarajevo - Oslo - direktni letovi koji MORAJU postojati ako ništa bar jednom sedmično, nadam se i Tuzla da će uskoro letiti do pomenutih.
Geteborg ne zaboravi 😂
zaboravio si Eindhowen i Amsterdam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Auuu koji potres na trzistu!!! Fantasticne vijesti za Sarajevo, bit ce vrelo ljeto 2024, i Ryanair i WizzAir iz Sarajeva! :)
Ovo je osveta Sarajeva Tuzli jer su Tuzlaci sa Hrvatima srušili ponder 2 za Sarajevo
Eurowings leti vazda, malo skuplje karte ali su redovni
Pokažite ovo Tuzli, Mostaru i Banja luci, a ne da kula se kako odiše avio prijevoznici zbog pišljive 2 marke koje plaća ionako putnik. A onda objasnite kako to može Sarajevo, a oni ne mogu, a da nije zbog tog sa je glavni grad i sav promet ovdje?
Bravo
Wizzda vam materina i vrijeme je bilo.
Samo napred Sarajevo!!
Ovo je lijepa vijest u moru crnih. Svako dobro Bosno i Hercegovino!
Prili pa pa pa pa papapapa
Ovi političari iz TK koji su u vlasti na nivou Federacije rade na štetu istog godinama...putevi katastrofa, TE Tuzla zagađuje okolna mjesta a pare idu u Sarajevo...umjesto da urade autoput do Županje i povežu se sa EU, a samim tim i privredu i industriju povežu sa susjednim državama i EU, oni rade na uništenju TK koji ima sve da bude država...
Nakon dugo vremena nešto pozitivno od Aerodroma Sarajevo
Bas si levat (jer su te mediji uvjerili da se tamo nista ne desava) ... covjece Aerodrom Sarajevo probija rekorde, ja zbog posla letim 4x mjesecno, svake sedmice odem do Brisela i nazad ... nemas pojma koliko putnika ima na aerodromu i koliko je aerodrom naglo porastao.
Odma sam rekao da je konkurencija uzrok pada letova za Tuzlu...
Zabilo ga Sarajevo Tuzli do jaja
I Tuzli i Banja Luci, a mozda pomalo i Splitu :)
Wizzair madjarsko smece. Namjerno degradiraju Tuzlu.
Nemojte ponovo saradjivati sa Wizzairom samo
Jos ako neko otvori bazu to ce biti top…
Pa citaj vijest, to je jedan od uslova prijave
Pa i ne mora imati bazu moze samo da otvori novu liniju….ali ako otvori bazu to je vec nesto
Kad bi samo mogli sva tri uzeti, pa da nema ucjena, ali objektivno, nerealna je želja. Čak i za dva je nerealna.