Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ovaj autoput bude uradjen, vjerovatno nece vise ni trebat jer ce se vozat leteci tanjiri.
Iskreno, volio bi da se nastavite ovako graditi.
Udjes u RS, ko da si u njivu skrenuo.
Duduk je na vrhuncu . . . pravi autoput za - N I G D J E ...!!!
Jbo autoput koji zavrsava u Mlinistu.
Samo mi je nejasno zasto ovaj text sa naslovom za filmove naucne fantastike danima visi na naslovnici klixa?!
Nije puno
Uracunato 600 mil, kad se istanji asfalt za duplo bice nekih 400 mil, a ostatak u dzepove.
Par kilometara i onda tri tacke!
Teorija relativiteta se kod nas najbolje vidi u izgradnji autoputa. Milijarda je vrlo relativna i za prve faze.
Autoput koji ne vodi nigdje :-) od kada DoDo najavljuje autoputeve do sada je trebao od djela BiH napraviti švicu , pa aerodrom Trebinje ma opet će svrnuti tih 600 milijoncica negdje .... Gradimo mi od federacije zapadnu Njemačku pa če se ovi genocidasi sami ukinuti već provjerena taktika samo da nam je malo pametnije politicare !!!
Volio bih da se napravi !!
Švabe za 600 miliona eura naprave autoput od Hamburga do Minhena i to sa po četiri trake u oba smjera. Majke ti za šta treba 600 miliona za 50 km od BL do Mliništa? Da ga nećete možda mramorom asfaltirati i linije zlatom vući????
Mi nismo švabe, mi smo ovce
Armagedon, eto ja sam mašio u 40km što i ne igra neku ulogu, ali koja si ti Mliništa mislio 300km od BL???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da ne završi ko trebinjski aerodrom.
Hahaha kako će samo ovaj projekt propast, umjesto da grade Vc Karuše-Doboj-Odžak i Prnjavor-Banja Luka oni kao hoće da prave autocestu po nekim brdima sa 40 000 stanovnika koja nigdje ne vodi pošto ni Federacija, a ni Hrvatska nisu lude da rade tako pogubne projekte za sebe, ponovno prazna priča iz šumske republike.
Semso, Federacija nije drzava , kao ni anam oni u sumskoj. Drzava Bosna i Hercegovina treba da pravi puteve, a ne j*/-/- entiteti!
Znam da nije, samo pogledaj realnost ko pravi ceste ? Autoceste FBiH, Autoputevi RS, Ceste FBiH, Putevi RS, drugo je što bi mi željeli a drugo što je realnost. I na kraju krajeva nije bitno ko ih gradi bitno je da se grade, al ovaj projekat je samo još jedan u nizu smješnih projekata iz RŠumske pored Aerodroma Trebinje i onih projekata zvanih nezavisna RŠ.
Svaka zna da je ovo utopija, posto EU vec radi plan autoputa Banja Luka - Turbe - Travnik!
..........mala ceste za veliku lovu...........