Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povećajte plate radnicima govnarri!!!
GVANTAMO NA DRINI
meni kad pisu o Gorazdu.sve mislim da su onako svi ko Laka. zar ne? Naravno ima sigurno i tamo zeznutih mrga, ali da he inako sve nesto ko Zisko,SEjo Braj,Laka, RAH.Radelj Esed. sve nesto Zanzibar.
Ove firme sa 🇩🇪 zastavom treba obilaziti u sirokom luku 😤
Kazni i zatvori ga, on ne moze bez radnika, a radnici mogu bez njega.
Gledaj ovog glavonje Kalkana fol prica o pravima radnika a neki dan u kafani kaze mogu qrcu strajkovati. Cuvaj se Omere,ne šuruj sa Švabom ( Šešinim zetom).
Vlasti u Gorazdu..... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Sta kaze Rasim poštar , jel obecao med i mlijeko ?
Dali ste im sve za marku svakako
Čudno je to da njemački partner ne insistira na uvođenju EU standarda, ne samo na kvalitetu proizvoda, nego i u radnoj snazi. Radnici moraju biti plaćeni od 30-40€ po satu!!! Oni ( partneri) su u obavezi da na tome insistiranju, jer onda slijedi tužba radnika u Strazburu!!!!
da nije malo 30€
Bitno je reci kapitalstima da nasi radnici rade za 300€ isti posao ako oni u Njemackoj za 3000€ pa da dodaju to na 650 € niko se nebi bunio..ali ovo je rad kao crnci kad su pamuk brali za 1 dolar dnevno.....MORA SE KAPITALISTIMA RECI NEMOZE BRATE DRAGI...
Radnim u BiH nema apsolutno nikakvih prava. Radio sam 12 godina, promijenio par firmi i sve su to bile samo nijanse na kraju. Tek kad se maknes iz BiH shvatis u kakvoj močvari si bio
Jel ovo firma iz Federacije, ekonomskog tigra BiH, gdje je prosjecna plata (600km) za 350 km manja od minimalne u ekonomski slabom entitetu RS??
A gdje postenjacinja Redo Bekto , na muci radnika i placi od 500 KM stekao oggeomno bogastvo i na pljacki od privatizacije , pa se Redo postenjacinja zgani frljo fali posteniem i onda ko fol fabriku proda Njemcima a u stvari sve jw to niegovo fujj🤮🤮
Begro voziopakete iz Nhemacke u Bosnu u ratu. kako god izgleda vrlo pametan covo.