Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i opet mi ko budale idemo u konzum i uzimamo janu
Naravno, zašto puniti džepove domaćim proizvođačima kad možeš stranim. Kada vidim da kupuje uvozne keksove, mlijeko i šta ja znam ne a kuka 200 na sat tačno mi dođe da ih bejzbolkom preko leđa izbatinam.
"Sve će Bošnjo oprostiti, samo uspjeh nikada!" Dok god se ne riješimo ovog prokletog mentaliteta iz prethodne rečenice, nema od nas ništa!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ja sam znam da imaju daleko manje cijene od ostalih marketa.
Najbolji su sto jeste, jeste !
+ naj više artikala domaćeg porijekla i to ne negdje sakrivene na dnu police.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koje domace, jeli i krmetinu bingo pravi i prodaje balijama
Niko u Bosni nije milion zaradio posteno,kakvi privrednici kakvi bakraci, prica za budale
ako nisi bahat sto onda radnicima ne povecas platu , vec bi im uzeo i to malo sto im das .
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zaradite od kuce,zaradite dok surfate, na ovom sajtu naci cete detaljn a upustva za rad na 4 ptc sajta,koja provjereno plaćaju.otvori se račun na banci i primate isplate,POTREBNO JE ZNATI ENGLESKI(osnovno) na sajtu se zaradjuje klikanjem reklama i radom na mini jobsima,Sajt ne trazi nikakva Ulaganja,i nista vas ne kosta da probate,sve detaljne informacije.video upustva za rad na 4 sajta koja provjereno plaćaju mozete naći na ovom sajtu,najbolji dokaz uspješnosti samog sajta su HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH prostora,na sajtu cete naci dokaze mojih isplata za sve nevjerne tome(a nikad nisam ulozila nista osim upornosti) a onima koje moje poruke ometaju na neki nacin se stvarno izvinjavam,namjenjene su osobama koje zele da naprave neki dodatni prihod preko neta detaljna Uputstva na onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com
Mislim da je BINGO u potpunosti OK firma jer velika je stvar otvaranje radnih mjesta u uslovima kada država ne čini ništa na ambijentu koji će dovesti do novog zapošljavanja. U BiH je učinjeno mnogo na zatvaranju firmi koje su likvidirane bez pomoći društva da se izvrši reprogramiranje obaveza i zadrže radna mjesta. Ovako se bogate likvidacioni upravnici, sudije i advokati.
OVAJ BINGO TREBA FORSIRATI. ISTO TAKO VLASNIK TREBA IGRATI PAMETNO. STA SAD TREBA URADITI JE ICI NA VISI NIVO I POCETI GRADITI SUPER LUKSUZ BINGO CENTRE. STO SE TICE LJUDSTVA, TREBA SE POTRUDITI I NACI KADAR IZ DIJASPORE U STRUCI, DATI IM PRIMAMLJIVE PLATE I PICITI. SA TAKVIM KADROM BINGO CE IMATI PREDNOST U ODNOSU NA KONZUM BANDU. STO SE TICE VLADE, VLADA TREBA ZAKONSKI PRISILITI TRGOVCE DA NA CIJENAMA PISU ZEMLJU PORIJEKLA ROBE PLUS NJIHOVU ZASTAVU PORIJEKLA, TAKO DA KUPAC ZNA STA KUPUJE I ODAKLE.
MEDJUTIM PRIJE SVEGA, VLADA TREBA PRISILITI TODORICA DA PRODA MERCATOR U BIH.
Kralj dobrih cijena ! :D
Koliko jedan Japanac zaradi para dok mi komentarisemo postove?
Po cemu je to Bingo domaci? Domaci je koliko i Konzum i Merkator. Znam kako je prosao moj prijatelj kada je poceo proizvoditi neku robu i pokusao da ih stavi na police Binga. Jebe se njima jel to Made in BiH. Samo novci ih ineresuju.
Domaći je utoliko što svoju dobit reinvetira u domaću privredu kao recimo višemilionska investicija u farmu koka nosilja u Živinicama ili propalu firmu Majevica Srebrenik i tako sačuva domaća radna mjasta. Vlasnik Konzuma to radi isto samo u Hrvatskoj, te proizvode nama uvozi i prodaje preko svog lanca trgovina i time direktno šteti domaćoj proizvodnji i radnim mjestima.
@HDB2975 Za tvoju info MAJEVICA Srebrenik tek počinje propadati kako ju je kupio Bingo, Vidi se po prometu, broju zaposlenih itd.
KOD MENE NA JEZERU MORAS TRAZITI SEFA DA TI DONESE SARAJEVSKU PIVU IZ MAGACINA ALI NE JEDNOM.
todorić ima 40.000 zaposlenih, proizvodnje svegaisvačega: voda, meso,povrće,mlijeko, sladoled, ulje + 500 prodavaonica. uspjesan je , kao i ovaj iz Binga, jer smo mi (MI) to dozvolil,. Ali, prošla baba..... ! I , kao nisu bahati ! Da, da, samo možeš do njih , možda pogledom.
Iza Todorica stoji EU CAP subvencije, to nemoj zaboraviti. Iza Binga ne.
kakav patriotizam kakvo domaće -tudje vazan je samo profit-ako već toliko voli "svoj narod"zašto ne plati svoje radnike recimo 2000 KM ( nemoj samo reći da nema para da plati)
Godinama radim za distributerske firme (trgovina) i odgovorno tvrdim; Bingo radi sa 10-15% marze-daleko najjeftiniji Interex,Mercator,Tus 15-25 % Konzum 25-30%-daleko najskuplji(najmanje BIH proizvoda) Ko ne vjeruje neka sam analizira. U svakom slucaju,Bingo toplo preporucujem iako malo zaostaje po usluzi i uredjenju objekata.
Bosna je hrvatska cvjećara.
Jarane svaka cast na njemu ali sve je to preko ledja postenih jadnih radnica... Jadnice rade kao robovi!!!!!!! Ja kada cujem da su radnici zadovoljni nasmijani i za nekim elanom dolaze na posao eeeee onda to ima smisla i onda takvog covjke amogu pohvaliti... A te marze i sve to je nevazno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kako čovjek da pomogne kada ga ista država i male državice RS i FBIH plaćkaju sa poreznom a i sa neisplaćenim PDV-om. Imate kantone kao i ove nakaradne državice koje jednostavno sve oduzeše građanima.
još samo da ti radnice porade na ljubaznosti i kulturi, povedi racuna o malim miševima u firmi da te ne koštaju, sve ostalo je ok