Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajazit vazda uhljebljen. A Bajazitovca Mersija Jasarevic vjeciti direktor Kantonalnog zavoda za besplatno pruzanje pravne pomoci TK. Jadan li je onaj kome njena pomoc zatreba.
ja sam čuo da u tk ima kletva da bog da te marsija zastupala na sudu 😁😁😁
A što je dionice JP Elektroprivrede protuzakonito davao za neizvršene radove dok je bio direktor TE Tuzla ništa ?! Ovo mu nagrada? A ta Mersija je jednom uhvaćena na granici u Orašju sa 50.000 KM od Interpleta Srebrenik koji je propao. Što veći kriminalac, to na višem položaju u SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Besim Imamovic novi izvrsni direktor (Strana za BiH- covjek koji je prodao svoj glas da bi srusio Aprilski paket, koji da je usvojen danas bi mozda bili 10 godina blizi EU. Sta je dobio? ja iskreno znam- 250 hiljada evra i kucu od 350 kvadratnih metara u Lovistu na Pelješcu!
Lopov lopovu ruke mije!
A koje su mu reference??
Dobro nam došli gosp. Jašareviću na čelo jedne od najvećih tvrtki u BiH. Politika i Riđobradi su rekli svoje. Haug. Samo molim nemojte poskupljivati struju.
e jeste našli Bajazita... ima čovjek reference, prodao NLB Tz banku Slovencima, ne znam sta je s tim na sudu, Mersiju mu uhvatili na granici s lijepim parama, prodao TTU za jednu marku, lopov par ekselans... to samo govori da su oni koji ga imenuju (a sve to znaju) još veći lopovi od njega... ima čovjek iskustvo kako prodati javno dobro i prisvojiti pare... aferim drzavo... STRAAAAŠNOOOO...
Svaka čast bagro, samo derite. Jedva čekam da se sve ovo krene raspadat, pa kad budete ko miševi bježali od sopstvenih glasača :-D
jebi ga ko će nama ugoditi..ne valja kad nema vlasti, što je nema.. kada se imenuje ne valja što se imenuje..
Nevad banovicki pulen Kukica, Kukic upravlja federacijom ! Zalosno ili ne tako je !
Uvijek su kod nas na pozicijama jedni te isti,samo se mijenjaju pozicije....
nova kletva u BiH :Dabogda vas hranila SDA :)
E.P. je 80-ih bila najjaca kompanija na balkanu!!!! A sad pogledajte na sta su spali raspad sistema!!! Srbi(agresori) - SDA isto dode!!!
Bajo moj ?
Baja je i dobar;Andelija brata uvali u elektranu a snahu u telecom...Sve po zakonu...
E nek ovaj Kamenica leti pa makar. Supka osobno poznajem. Pa nek dovedu crne cigane kao zamjenu.
Nastavak užasa i besperktivnosti života u BiH. U TK-u su otvorili Agenciju za pružanje pravne pomoći, za uhljebljenje Bajazitove supruge. Nije razjašnjena uloga Bajazita u prodaji dionica Elektroprivrede i privatizaciji Tuzlanske banke. Besim Imamović, zaštitnik kriminala članova SBiH na prostorima Tuzlanskog kantona za koji njegov rođak Mujanović, Žigić, i dr. nisu odgovarali.
hahahahahahaha cuj molim te konkurs objavili, jeli ide preko ADS-a procedura ili kako.....