Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim se ovi budu počeli zaduživati kod komercijalnih banaka, eto opet vraćanja na jedan dan i povećanje naknada. Moguće da budu još neki ustupci bankama.
Zaradi 700$ (1200 KM) mjesečno ? Bez ikakve prevare!! http://zaradinovacnainternetu.blogger.ba/ Mnogi sa klixa zarađuju na ovaj način! Na blogu se nalazi dokaz o isplatama!
Dokaz da su banke u totalnom bakrotu dok su povecali provizije ta transfer za 80% ... plus ova uredba. Dokaz da je ekonomija u govnima jer je blokiranih racuna 100.000 mjesecno
treba podici limit na 500 KM dnevni
Novaliću-Seljaćicu, zaposlio te odmah tvoj Šef-Bakir, da nagrćes pare na njegove BBI-Banke !!!!
a jbt idiota pa nije isto 200KM u trafici gdje prodas toliko cigara a nemas zaradu 2-3 marke i u zlatari 200KM
Sad ce dobiti to da se se masovno prijavljivati manje od 200KM dnevno...
sad će svi imati promet do 200 KM :D:D:D
pa oni pokusavaju namaket sta se god moze ali e rjesavaju kljucne probleme i sivo trziste wtff