Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od kada je vijeka i svijeta uvijek su ovi na vrhu uzimalai harač
Koncesija treba da se daje onome ko želi da radi. Zar treba ljubomorno čuvat jbne dijelove i zemlje i infrastrukture dok ne naidju neki basnoslovni uslovi i imaginarne ideje? Tu smo gdje jesmo, daj na upotrebu sve što može donijeti radno mjesto i profit. Nema puno mozganja, dobar potez gospodo.
A ko je koncesionar?!
*** vam vlada mamu u usta stoko jedna !!!!! I sda !!!!!
Zbog kršenja pravila i uslova korištenja komentara na portalu Klix.ba Vaš korisnički nalog je suspendovan trajno klix...*** vam onu majku svima...cuj blokirali me papci # tikvan !!!!!
diabolic2@ jesili ti uopce svijestan sta pises? Vlada je dala/prodala koncesiju Elektroprivredi BiH Sarajevo a ne strancima kako je to htio Silajdzic.
Eh vidim da si meni odgovorio. Eh onda je stavr drugačija. Nadam se da će investicija biti finansirana iz dobiti Elektorprirede a ne iz zaduženja. Investicija od 60 miliona i ne djeluje neostavriva. ja ipak smatram da su starnci puno bolji upravljači i volio bih da je tih nekoliko milijardi došlo tih godina , jer evo nekih6-7 godina poslije obaranja te inicijative skoro ništa nije urađeno. Biće izgubljena decenija a Lagumdžija je pričao da mi maltene imamo te pare na računima javnih preduzeća u nekakvim rezervama. Pa gdje su crni Zlatko, gdje su te milijarde sada kada si na vlasti?
živjela Vlada FBiH, uhapsite Fahra!
Pa zar nećemo od svojih para praviti svoje hidrocentrale na svojim rijekama. Zar moramo prodavati naše resurse za mrvice koje će dobiti oni na vlasti i onda se šepuriti uspješnim vladanjem. Sjećam se kada je Silajdžić htio da dodijeli koncesije za igradnju elektroenergetskih objekata gdje je trebalo u BiH da dođe oko 3 milijarde , i kada su ga svi minirali pričom da se to ne daje strancima nego da mi uglavnom imamo pare da to završimo a manjim dijelom bi se zadužili. U toj priči je prednjačio Lagumdžija koji je u studiu jedne emisije izbrojao par miliona milijardi koje već postoje na računima javnih preduzeća. Pa gdje su te pare sada lagumdžija i zašto mi ne pravimo to što si garantovao da možemo. KO sumnja u ovo što pričam može da nađe video na you tube na kojem su u studiju Lagumdžija i Silajdžić.
Sve pohvale, samo rad, rad i rad. Drago mi je da neko prepoznaje koristi u HEu i da cemo napokon poceti izvoziti struju.