Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emir Zlatar-INTELEKTUALAC!!!!!!!!!!!!!
Trebali su samo još dodati " ...i tako ćemo bolje puniti budžet za hiljade uhljeba koje hranimo"
Čitam komentare i onda se fol ibretim kako smo se doveli u ovakvu situaciju. Nakon što sam pročitao večinu komentara sve mi je jasno. Kada vidim mentalne sklopove i njihova razmišljanja čudimo da nam nije gore. Turska je postala što jeste zato što se okrenula sebi tj. domaćoj proizvodnji i zaštiti svojih proizvoda, skandinavija isti, hrvatska uveliko godinama radi na tome...sta mi radimo...seremo po sebi...
Mi kada budemo znali šta hočemo, i drugima će biti lakše.
Za domaće kao i za strane proizvode treba novac, nema ništ džaba, a bosanci uglavnom nemaju posao dakle nemaju ni novac pa pema tome od kupovine slaba korist.
Eto izmisliše toplu vodu ponovo! :P
Zbog jednog ubistva proglasili smo se potencijalnim teroristima (cjela drzava) i digli cjeli svjet na noge,tako da ulaganja stranog kapitala u ovu drzavu nece biti, nego hvatati se motike i njive da se prehranimo...Pametni li smo??
Osudjujem napad na policajce,pravda se ne smije uzimati u svoje ruke ni u kom slucaju .Ali sva ova pompa oko svega je vise nego pretjerana.
october Vlasti (kompletnoj) ova situacija ide u prilog jer je budzet prazan a proljece sstiglo.Treba se osigurati od nezadovoljnih gradjana...upalio im kec na desetku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prioritet br 1.
"Ako sami sebe ne budemo poštovali, kako će nas drugi poštovati?" Pametnom dosta..
Pisem zadnja dva dana kao bujica nepresusna... Dosadio i Bogu i narodu... hehe... ima finih pjesmica... ;D o svemu i svacemu..