Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim ovo Semira koji iz ničeg napravi posao sad zamislite koliko političari ne rade da iz svega unište posao!
Covjek je gigant
Pa nije iz ničega. Čovjek je pametan, obrazovan, hrabar.
Moram dati jos jedan komentar, koliko je lijepo cuti naglaske iz Beograda, Dalmacije, i svih europskih jezika i koliko su Visocani prijazni ljudi ali moram kritizirati wc infrastrukturu i parkinge, to je uzas (sirom BiH ne samo u Visokom), Osmanagic i vlast moraju tu srediti pa makar se ulaz naplacivao 1 ili 2km, ali da se s tim parama pokrije troskove ciscenjastruje, vode itd.,u svim turistickim krajevima wcje ciste i pregledaju barem svaka dva sata, to se mora popraviti.
U potpunosti se slažem s tim. Naišao sam na situaciju da restoran ima jedan ženski i jedan muški wc, a restoran doslovno breči što bi se reklo. I kad sam pošao konobar za šankom me pita dal sam gost?
Semiru treba Spomenik podic u Visokom zajedno sa Noletom
Hvala Novaku Dzokovicu.
PSI LAJU.. KARAVANE PROLAZE.. "lajte kere Jakobsfelda"... BRAVO ZA SEMIRA..
Ma bravo za Osmanagica !!! Sta KAZU diletant, mesetar i dr.... STO SUPCI NE URADISE BAR POLA ONDJE GDJE ONI RADE KOLIKO JE ON U SVOM DILETANTIZMU !!!
Pokupio lokacije po Visokom, postao nacelnik Visoog ASFALTIRAO pola visoog i POLA PARA UKRAO za sebe, Namjestio tendere sebi pa je sad vlasnik Vispaka i dr firmi. Mislim da je i NAPLATNE kucice radila njegova firma a SVU FAMILIJU je smjestio u opcinu .... SAD SE SPREMA ZA PREMIJERA KANTONA .....a da ne govorim da predaje na fakultetima ..... Ja kupio tim parama Feroelektrov hotel u Neumu .....MA NE MOGU SE POBROJATI LOPOVLUCI !!.... AHAAAAAA al u zutu (ovo samo moze MRAKA koja ga napada)
Najavljeno samospaljivanje demobilisanog porca kaskadera gutaca plamena u parku ravne spektakl
Trebate dic spomenik ovom covjeku koliko vam je novca donio.
Walt Disney nacrtao likove i postao popularan, pa napravio Disneyland. Ovaj napravio Semirland, pa smišlja kakve će likove staviti unutra. 🤣🤣🤣
Svaka cast, bit ce jos vise aBd!
Nema u Visokom vise suhovine i koze..sad su tu Arapske kuce i piramide...
Realno vise je on posla napravio narodu tamo nego politicari od 95.
Bio sam tamo ove godine, nema piramida ali ima jako dobra energija na toj lokaciji, treba poraditi na infrastrukturi (parkingi i wcji) i gastronomskoj ponudi (cevapi nisu dovoljni mnogi turisti traze zdravu hranu ili vegansku itd.). Visocani jako prijazni i susretljivi i naravno podrska za Osmanagica jer je napravio iz tog kraja turisticki boom i potencial da se taj grad i regija ekstra dobro razvije.
743 svugdje ima izuzetaka, a jako je ruzno govoriti u mnozini pogotovo javno, ali takav period dosao da nazalost svako javno moze iskazati misljenje.. bujrum u Visoko na prave čevape! :)
Kako će se razviti ako ovaj trpa novce u svoj džep? Možda će malo zaraditi ovi sa štandovima i apartmanima, ali to je to. Cestu će platiti država, odnosno raja koja će to platiti iz poreza ili će čak doći platiti ulaznicu. Pardon, mislio sam reći donaciju. 😄
Ali fakat da napravi još 7 terena mogla bi da bude i bar ATP 250ka u Visokom.
Još da nam naprave ✈️✈️✈️ ide hladno na 300 000