Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj uvode SAP - ko ga u rudnike uvede treba bu spomenik dici.
svaka čast napokon će mo se svi grijati na struju i to jeftinu struju i dobiti čist grad sarajevo
Bilo bi mi drago da se počne graditi,samo ne znam kako će graditi HE Vranduk kad nije završen ni projekat, a koliko je meni poznato, brana nije dobila ni urbanističku saglasnost.
Samo nek se radi,cim vidim neke pozitivne vijesti radujem se.
jest jest a "znači" jadnik ne može napraviti dobit od par miliona KM toliko je uspješan
"Strateški ciljevi utvrđeni Planom poslovanja JP EPBiH za period 2013.-2015.godina su izgradnja novih zamjenskih termokapaciteta i novih proizvodnih objekata iz obnovljivih izvora energije, prestruktuiranje i modernizacija rudnika i JP EPBiH, te postepeno usmjeravanje sa rekonstrukcije i revitalizacije postojećih proizvodnjih objekata na izgradnju novih objekata sa savremenim tehnološkim procesima proizvodnje električne energije." Odlicna vijest :)