Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je unistio st ose dalo unistiti,sad nam jedino ostaje da molimo boga da ne pobjede na narednim izborima i da ova zmeljak onacno krene naprijed.
Vrlo dobro mi znamo ko je unistio zeljeznice,a i sve ostale firme u BIH.
ŽRS dužne 6 miliona maraka ŽFBIH, lavovi uplatiti samo 300 000 maraka na račun i očekuju da im ovi ukinu zabranu. Pa glupani glupi nije niko vesla siso, isplatite pare pa će se ukinut transportno ograničenje. Zbog vas ljudi dvije plate nisu dobili...
SDA unistio BiH!!!
tuzno je i zalosno sta su SBiH i SDA zeljeznicama uradili...a jos uvijek bi da se pitaju nesto....pa gdje ce va dusa. drago mi je sto sa ova vlada koliko toliko pozabavila problemom zeljeznica.
Zna se ko je iništio Željeznice FBiH
SDA, ko će drugi. Sjeme im se zatrlo.