Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi im se vise isplatilo da su kakvu kladionicu otvorili, al eto tako je kako je
BiH je jako pogodna za autoindustriju i banke vrlo rade daju kredite kada je ova industrija u pitanju jos kad imas Prevent ma ljepota. Da hocemo jos TAS osposobit i da pocnemo pravit auta ma ljepota.
Hoce li se ikada ista otvoriti,ISTA osim kafica i kladionica, u ovome jbnom Mostaru??????????? svaka cast za ovo naravno :)
nije strasno, ali cesto procitam greske u textu. Desava se, ali prije objave ,procitajte jednom text... onako cisto da znate sta pisete, a ne samo copy paste.... btw, fina vijest. Barem jedno malo svijetlo u ovom mraku u kojem zivimo...
Svaka cast za prevent... samo naprijed.