Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se radi o privatnoj investiciji što je dobro za sve jer privatluk negleda ko je iz koje države ,važna je zarada
A šta je sad sa onim našim terminalima u Pločama, koji su u vlasništvu Federacije?? Mi podržavamo izgradnju vlastite konkurencije!! I još naši vlastodršci idu na to otvorenje.  Svaka čast!!!
Savjet ako razmišljate gdje na ljetovanje. NIKAKO u Hrvatsku, bezobrazni su pravo, pitaju gdje ćete(zaboli ih ku+rac gdje ću), traže pare na pokaz, znači moraš novčanik na pokaz(možda sam samo na proputovanju kroz Hr), i ako im nije mrsko pretrkeljat će vas do gole kože i auto naravno, nebitno s kim ste i kako izgledate(iz 1 ruke) NIKAD više im neću otići na more pas im mater je+bo na današnji dan!
Sta li ce od ovoga na kraju biti???
Imam i ja ploče u WC-u, pa se opet ne gradi.
Pitanje je Bevanda da li ćes ti to znati iskristiti tako kako pričaš, po tvom dosadašnjem angažmanu rekao bih da hoćeš, ali samo kada budeš imao lične interese
Da li je moguće da čitam neke pozitivne vijesti??? Na hajr i na dobro, ne ureklo se!