Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko u ovoj zemlji brine za mlade. Ima izuzetaka . Brine se za mlade iz svojih porodica, djecu kumova a i pokoji stranački poslušnik omladinac omasti brke. Inače, mladim u ovoj zemlji se ne nudi nikakva perspektiva u ovom feudalnom društvu.
BiH ima ogromne resurse za implementaciju ovakvih projekata,toliko velike da nam države regiona zavide,fale finansije,mada ni to nije toliki problem jer druge države žele ulagati u BiH,a mi smo takvog mentaliteta da ne želimo pomoć za razvoj. Žalosno ali istinito!
kada bi se ubrale pare od njihovih sastanaka za ovaj dugi niz godina mogla se svaka zgrada u Sarajevu obnoviti i izgraditi vjetrenjace za proizvodnju elektricne energije a sve to da budu mladi ljudi i tu je rjesenje. ovo sve radi kredita, jer sto ce ti kredit ako mozes sve finansirati iz vec postojecih sredstava koje oni zasebno primaju za sastancenje
Jao, jao :) Mladi i energetska efikasnost. Taman eto mogu ugasit svjetlo u hali kad završe "poso". To im je domet.
Presipanje iz šupljeg u prazno
ako mladi u BiH zavisi od ovog Mirze Ustamujica bojim se da nece daleko dogurat, cak sto vise moze doci samo u jos gori polozaj