Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je bruka nacelnika smajica koji je industrijsku zonu izadje pod najam firmama.umjesto da se ozivila predratna proizvodnja.nije mi jasno sta je tu dobro za lokalno stanovnistvo.vrijedjanje gradjana i njihove inteligencije.uzas
Mene bi bilo sramota hvaliti se ovim pored rusevina Pretisa na 200 metara udaljenosti... 1967. – PRETIS, sa druge tri vojne fabrike je uspostavio holding kompaniju UNIS Sarajevo postavši lider u industriji prerade metala u BiH sa 50.000 radnika. Kapacitet proizvodnje artiljerijske municije bio je blizu 1.000.000 jedinica u godini.
@MCCCLXXVII objektivno, u pretisu njih pola je drkalo ku*ac na poslu.
A nijednog prikljucka sa puta da valja