Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi imaju jednog predsjednika, ne moraju se tri konja slozit za svaku sitnicu ko kod dejtonski paralizovanih drzava :) Jedini nacin da se ista promjeni na bolje je promjena ustava, bio bi to preporod slican kao kod nogomentog saveza.. doduse vjerovatno bi se i tad nasao neki Pape koji bi gurao vlastite interese... al bilo bi bolje u svakom slucaju
"Slab rast od 0,7 procenata predviđa se za BiH",...HAHAHAHAHA.... a zato meni ostane oko 0.7% plate na kraju mjeseca vise nego prije :)