Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
velika istina...kada si gladan nisi svoj... sada bih mahnula jedan pa makar i sa tragovima cokolade...a kamoli plastike..:)))))
Pozivam na BOJKOT internet portala klix.ba sve gradjane Tuzle, kao i sve drzavljane BiH zdravog razuma. Jedini razlog je podmuklo zaostravanje odnosa Tuzlaka i Sarajlija, i to na kukavicki nacin pisanjem clanka o vrijedjanju pokojnog Vedrana Puljica. Ovim putem, prvenstveno kao Tuzlak, navijac Slobode i prisutni na stadionu Tusanj, a ne kao clan bilo kakve navijacke grupe, ODGOVORNO TVRDIM: NIJE BILO MASOVNOG VRIJEDJANJA POKOJNOG VEDRANA PULJICA. Njegovo ime jeste skandirano, i to sa namjerom podsjecanja da se njegov slucaj ne zaboravi i da se rasvjetle detalji njegove pogibije. Ono sto je nakon incidenta uradjenjo ili izreceno od strane pojedinca ili manje grupice, sve je posljedica kulminirale atmosfere i ne moze se odvajati od onoga sto su radile tkz. Horde Zla kao gosti. Svi koji sebe smatramo normalnim, osudjujemo postupke i jednih i drugih, a ovim putem prestajem biti citalac klix.ba portala dok se javno ne izvine zbog vrijedjanja Tuzle i Tuzlaka i tendencioznog izvjestavanja.
Uozbiljite se primitivci. Vrijedjali ste, igrali ste ko mesari jucer, a vas direktor je seljacina da nema vece, kakav bojkot, s'obzirom na vasu kulturu, dobro je da znate napisati sastav bez 10tak gramatickih. A novinarcic koji je napao Jesica, on je samo odraz vaseg primitivizma i zaostalosti. Sami ste sebe uvrijedili i jucer ste dokazali da ste seoski klub sa seoskim, neopecinskim mentalitetom.
Slažem se prijatelju KLIX postaje kao AVAZ prije 5 godina . Guzice bi dali da su skandalozni i crna hronika je najvažnija rubrika.
Ovih 8 sretnika se sada NE OSJEĆAJU SVOJIM ?
Nisu vise svoji sad su tuđi
zasto moj digestivni trakt igra hulahop dok gledam ovu sliku?!? :)))) invaginacijom pupoljaka epitela primitivne usne duplje u mezenhim, zatim lucenjem pljuvačne sekrecije .... ma sta trabunjam?!? da mi je jedan ovaj snickers ... SAD! :)))))
@TheOstruga ... hahahahahahahah hoš svratit ... http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201206/508605/kad-si-gladan-nisi-sv.jpg da se oduzim za one ustipke ...
@TheOstruga ... hjooj, ako te prisastavim! opet mi slazes tu dvosmisleno :))) ofskroz, mora da krcka ... hjooj kako cu umastiti brke hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nosam.