Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se viceva o turizimu i siromaštvu u Albaniji tiče ima ona stara narodna: "What goes around comes around".Ljudi su živjeli pola vijeka pod najgorom diktaturom,a nama je sve to bilo šega i pravili smo šale na račun siromaštva,a pogledajmo se sada: Albanija ima autoputeva više nego što ćemo mi sigurno imati za narednih 20 godina, ima turizam i (šlag na tortu): Kupovinom NAŠeErobe vadi posrnulu privredu iz g....a. "Who's a pretty boy now"?
@nasitepuse ne znam na koga se odnosi ovaj tvoj "komentar" koji je svakako nedovrsen.
@BenHur Genocidaš, miran!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kase samo sjetim one naše "razvijen k'o Albanski turizam"...
sad je "razvijen ko znanost u bosnjaka"
Dobro, moderno, funkcionalno i lijepo pakovanje je 90% proizvoda!
Dita treba strucnog hemicara i da napravi deterdzent koji je kvalitetan. Od sadaka-kupovine ni jedna firma nije napravila napredak. Samo kvalitet i razvalis. Sa losim kvalitetom ni patriotizam ne moze vjecno trajati.
Samo dobra saradnja sa braćom. Nek je hairli.
Da pomješaju bijelo s deterđentom. Ko ih ne zna, skupo če ih platit 😂
Pokusat treba zasto ne, klijente je tesko naci ali kad ih nadju treba ih i drzati. U Albaniji je placanje kes bez poceka bolje je poslovati nego sa zapadom koji zahtijevaju nekad odgodjeno placanje preko 90 dana. Samo naprijed.
vala nek se i oni pocnu prat >>
Kupujem ditine proizvode zato sto sam patriota.
Raduje to što se trude i pokušavaju probiti ...ali nije ovo vijest za pohvalu u javnosti. Ja znam nekada biti 5 sati u redu šlepera koji čekamo na utovar u krugu jedne Procter & Gamble fabrike a koliko ih je širom svijeta? Naravno ne možeš porediti Ditu i P&G, ali hoću da kažem koliko je to mala kap i koliko im borbe i snage treba,a prije svega kvalitet sa dobrom cijenom
Albani udaraju dandu Ditinim deterdzentom
100% miris je isti
Tuzla nova prestinica Bosne i Hercegovine!!!❤
Predlažem da država pomegne preduzeća kao što je Dita koja žele da žive od svog rada, tako što će ih oslobodit poreza na 12 mjeseci, umjesto što pumpaju pare u banke po rs-u koje su propale!