Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa necu jbnom telecomu placati 10kf poruke...jedino iskoristim one 3 besplatne poruke...propanite stoko... wi fi je cudo...
Zasto ce mi pretplata... potrosim 5 maraka mjesecno... ne isplati se...
Opal ocel ti to platu rezati?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Viber vas "pokopao" aBd.
Fiksnu sam iskljucio iskljucivo zbog rtv pretplate jer ne zelim pretplata koje nisam trazio. A drugi razlog jest poskupljenje fiksne pretplate kpja je bila 1.2 KM mjesecno dok nije kasnije skocila na 12 KM mjesecno, mada fiksna telefonija treba al pretjerali su kao i poskupljenjem fiksnih impulsa za 300%. ADSL je ok usluga samo da povecaju upload brzinu. Viber slabo koristim, mozda nekad posaljem poruku ako sam u kaficu.
Ultra je OK, platis koliko zelis potrositi. Takav sistem mi odgovara. Nametanjem nekakvih pretplata bez mog pristanka sam izricito protiv. Treba jos Elektroprivredu dovesti u red. Struja poskupila 30 puta do sada. Imamo najskuplju struju po kWh naspram mjesecne plate kao i izmisljene pretplate za struju.
sad chesh opet plachat tv pretplatu zajedno sa strujom koja poskupljuje...
viber majka za sve!!!
viber je čudo :D
ponavljam mi smo retardirana nacija...ima mreza haloo se zove...al nece raja da mijenja broj..ko biva kako ce to sad...a da svi imamo haloo uspostava poziva unutar mreze 9 feninga i pricas koliko hoces neograniceno...2 gb interneta 5 km....vrijedi 20 dana internet...ustedile bi se nenormalne pare...al ko ce mijenjat broj???
kad zoves sa haloo drugu mrezu kosta 18 feninga minuta...a kad zoves sa ultre na ultru kosta 22 feninga minuta...kad zoves druge mreze iz bh tel kosta oko 25 feninga...
Ljudi prelaze na mtel kao povoljno im ali ja nisam uspjela naći povoljan paket, sve nešto 25 KM minimalno. :(
Sve veca pokrivenost wi-Fi signalom ima da unisti ove klosarske Operatere sa BHTelekomom ( SDA kokom ) na celu , raja sve vise koristi VIBER , FB , SKYPE i druge BESPLATNE usluge a danas hvala Bogu skoro svi imaju Smart Phone . Ja licno ne pamtim kada sam poslao SMS, zovem samo ako nemam pokrivenosti sa Wi-Fi tako da napokon im je dosao kraj monopolisti uhljebljeni , srozali su vrijednost BH Telekoma i sto neko rece u kom. od gotovog napravise veresiju papci ...
Jos samo kakir salje sms..
Ovi iz BH telecoma su smecari mrtvi. Najskuplja djubrad, i nazoves podrsku korisnicima i agent ti kaze 'ne znam stvarno'!
najjaca im je podrska. Kod nas u firmu kad ne radi internet dodju dva lika , jedan resesetuje modem a drugi izmjeri signal , a nakon toga postave novi modem i zovu treceg lika da im kaze kako ce uspostaviti konekciju, to se desilo 4 puta prosle godine , veze oni nemaju :D
Ne mogu ni znati brate kad nemaju skolu za posao koji obavljaju, sve stranacki uhljebi !
Od apsolutnog poslijeratnog monopola razgovora interneta poruka ma svih usluga oni veresiju napravise, pa to samo kleptomani iz SDA mogu da urade.
Za kratko vrijeme uopste nam nece biti potreban kredit, kad ce skoro sve biti prekriveno internetom, wi-fi za sve zasluzan.
Kad bude to gotovo, onda ce ti naplacivati wi- fi :-)
Koristio sam uslugu najbroja i trosio sam oko 25-35 KM mjesecno (nije nesto previse) i kada su poskupili hladno sam instalirao viber i sad ne sjecam se kada sam kredit dopunio.
od 01.07.2015 telekom poskupio usluge najbroja, znaci u danasnje vrijeme vibera , Facebook, wi fi oni poskupljuju usluge ??? To je njihova logika, pad prihoda poskupi usluge pa zaradi mjesec dva i onda narod se odvikne i uzme alternativu i bankrot!
A onda se javi sindikat i kažu kako su oni super profitabilna firma, iako im je dobit u slobodnom padu svake godine. Ni u čemu ne nude ništa bolje od privatnih firmi, kasne s uređajima jer ne mogu da "odrade" tendere kako valja, uvijek kasne s novim tehnologijama i imaju 80% viška zaposlenih. I uz to se ni najmanje ne brinu što im raja prelazi kod Telemacha, Mtela i Eroneta, jer nije njihovo. I nije njihovo, već NAŠE! Nadam se da će jednog dana svi to shvatiti, pa neće biti glupih komentara tipa "zašto oni ne bi imali plate 3x veće od prosječnih kad posluju uspješno". Pa zato što za taj uspjeh ne mogu zahvaliti sebi, već tome što su bili u povoljnijem položaju u odnosu na druge. A sad kad nisu, za par će godina poslovati u minusu.
Da se i ovdje pohvalim.. Nemam Whatssapp, Google Talk, Viber, Skype,Twitter,Facebook.. Imam jedino broj mobitela i adresu na kojoj zivim,pa ko hoce druzenje imam te dvije opcije,ko nece hvala mu lijepo molim mu lijepo..
prepaid najbroj poziv bio 0,7 pf do 31.6 od 1.7 promjena tarife i"paketa"... lik na 1444 kaže to vam je faktički isto samo što vam je sad prva minuta 20 pf plus 7 pf... i onda vam je sve džaba :) ako je to faktički isto onda si ti praktički mazga to je poskupljenje od 400%... mtel i eronet neću eto nako... sve je to u 5 deka što se tiče i ponude i cijena ostaje wifi... ko vas jbe, fiksnu sam ukino prije pet godina... koji će mi q.... fiksni koriste samo još nane i bake i kad one odu to je to... fiksnu ćete moći ukinuti a i mobilnu jer će uskoro sve da se obavlja preko net.a....