Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za ideju, dobro su uvidjeli da u bih ima dosta ovaca
Odlicna ideja… samo naprijed!
svaka čast od kamene i staklene vune alergije .čak šta više kancoregena.vuna je vuna
svaka čast! englezi se vraćaju proizvodnji tkanine za odijela od vune...treba raditi na ovoj materiji
Od 35 komentara, 30 na fazon "U BiH ima ovaca", "ovdje nikad ne fali vune" i slično. Znate šta. Iserem se ja na te fraze koje ste pokupili iz Dubiozinih pjesama pa ih vrtite kao pokvarene kasete našeg pokojnog selektora Papeta. Mater vam milu komunističku, skontajte neki svoj fazon, a nemojte prosipati iste već 10 godina.
Znojis se u sred Januara
15 KM kvadrat,da to nije malo skupo?
sirovina 100% od izbornog tijela!
Ja sam svoju kuću izolirao elektro-magnetnim štitom i fotonskim zrakama!
Ko kad su svi ovde ovce pa samo deri
Da je prirodna ovčija vuna dobar termički izolator od davnina je poznata činjenica ali da je takva izolacija skuplja od postojeće staklene vune 100 puta nije poznato idejnom tvorcu iz Bosne ili možda u svijetu postoje kupci kojima možeš prodati muda pod bubrege.
Cijena minimalno 15km/m2?? Za 20% bolje karakteristike od drugih izolacionih materijala a 70% veća cijena od na primjer Knaufove mineralne izolacije debljine 10cm. Samo će bacit pare na pogone za preradu. Osim ako nije kranji cij da se klepe pare iz EU fondova.
izolacija,dormeo.hoce li biti prezentacija za dormeo izolacije uz besplatnu veceru i pice.
Dok je naših ovaca i sirovina biće bogami stalno i vune. A i ovo mudro tempiranje početka masivne proizvodnje PRED SAME LOKALNE izbore, kad se sve ovce od ranih jutarnjih sati počunu naguravat koja će prije glasati za ZNA SE ! Prijavilo se i dosad neregistrovano stado od 20 000 merino mekovunenih ovaca iz inozemstva, pa se CIK našao u velikom čudu !
Možemo izvozit vunu, nažalost. Svi smo ovce...
Znaci odlucili su politicari da nas ostave! Jupiii !