Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlika je sto amerika snabdjeva svoje trziste LNGom, a rusija CNGom. U biti je razlika u kompresiji gasa u tecnost u slucaju LNGa i tako ga je lakse razvozit', ali su primo-predajni terminali bitno drugaciji i s tim skuplji.
1.9% pad uvoza...jbt, mnogo je
A imaju nekoliko komšija sa ogromnim količinama plina. Kako veziri postadoše kmetovi
Ne pokušava ona da smanji ovisnost, nego traži gdje će da profitira. Pa jesu li pristali da im Rusi izgrade novo plinsko čvorište, ali kad su turci rekli da hoće apsolutnu kontrolu nad njim, Rusi rekle NE!
hehe...Rusi rekli NE...Rusima jedini preostali kupac za energente je Kina. Ali problem je sto Kina sama određuje kolika ce biti cijena, a ona je jako niska. U ovom ratu su najvise profitirali Kinezi i Ameri...najveci gubitnik je Rusija, poslje njih mi, Europa
Rusi rekli NE? Hahaha odakle ti to?
I Turcima došlo iz guzice u glavu.
😂😂😂😂
Erdogan puši .urac putku hebo ga on