Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA strucnjaci i givikt od 5 kila pokvare za minut .
maksuz je unistili da bi euroasfalt radio
Kakav je ovo usrani clanak bez spiska ukupne imovine? Poserem ti se na clanak, smradu posrani. Mora da nesto muckas sa ekipom cim neces da objavis sta to Hidrogradnja posjeduje?
Zna li se sta za potrazivanja novca iz Iraka prema Hidrogradnji , veliki je novac bio u pitanju ?
320 mil dolara ..irak spreman da isplati..ko ce maznut vidjet cemo
Maznuce taj koji je kupi jer on kupuje i dugove a i potraznju, naravno niko nece kupiti dok ne vidi je li vece dugovanje od potraznje! Ustani Tito i na Goli otok svakoga ko spomene religiju a i demokratiju!
Koja sramota, jedan ovakav gigant uništiti. A sve kao nije valjao bivši sisyem... A ova stoka ništa nine u stanju izgraditi.
Jos jedna zrtva SDA/DF neprijatelja Bosne i Hercegovine. Covic i Dokik nam krivi opet?
Taj što je uništio firmu će je i kupiti preko "Švicaraca, Italijana ili Australaca". Pratiti tokove novca, prodaje preostale imovine i naplate potraživanja i doćete do pravog kupca. To rade novinari istraživači koji se ne boje.
pa ko je napravio taj dug a nije u zatvoru pitajte korumpiraneeee lopove citaj politicare
Sve nam uništiše!
Zijo Fazlagić grobar javnih preduzeća
Sve prijeratne gigante su uništili i rasprodali, tuga. Kao da se samo od šoping centara može živjeti, bez proizvodnje, katastrofa.
....Jos krecimO 🤔🤔🤔🤔 Ovo NISU stranci( pomenute kompanije) NEGO neki nasi hostapleri 👉😎👉😎
Nije bilo 'trojke ili petorke' u vrijeme vlasti Esdea parazita koji su je olešili te i dan danas ostavili osakacenu?! Kome vi pricate na engl.jeziku i palamudite o patriotizmu... sikter beduinima. ⚜🇧🇦♥️
Kakav je to gigant bio, bagra sjeba sve....
Gatačka glavurda, lopov sa Ciglanai i pobjegulja Fazlagić, komada i rasprodaje tuđu imovinu, gdje god je darno sve propalo. Kriminalac dezerter, samo je pljačkao tuđe stanove.
Jos jedan poslovni gigant unisten i opljackan od SDA patriota
Vama je namjenjena sudbina vranice gp bosne i brojnih drugih firmi koje imaju imovinu. Obmana je da ce neko tu nesto uloziti. Okrenite se sami sebi i spasite ako se moze spasiti