Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nešto ne štima sa klixom. komentari fasuju 200-300 plusića i minusića u par minuta.
fasuješ i ti 200-300 puta sa svojim glupim komentarima dnevno
...jaro, što bi reko slobo, "volim i ja tebe".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala pravim bosanskim patriotima koji su pomogli ovom posrnulom gigantu,još jedna pozitivna vijest,bravo za prave patriote i poruka :"Ako želite izlaz iz ovog mraka,kupujte DOMAĆE,manite se Honzuma,još jedan razlog da kupujete u Bingu !
tako je,u konzumu ćeš naći arix kurac moj,a ovi što su udarili minuse napušte se kite
Evo ja sam ti udario minus Sta ceno sad ???
Drago mi je za Ditu i njihove radnike, samo ne kontam odakle sad odjednom ovi foteljasi? Nije ih nigdje bilo kad su ljudo bili na ulici. Sad dosli da se fotografisu i tapkaju jedan drugog po ramenu, a nisu nista ucinili iz vlastitih napora. Gade mi se.
krenuo sam reci nesto u stilu "bravo, samo naprijed" itd, ali mi ono odijelo od gospodina bez kose (sa naocalama) odvlaci previse paznje. pa brate dragi, izgldas kao da si uzeo odijelo za maturu od starijeg brata a nisi urastao u njega...
Hocel Djuro u znak podrske snimit dzaba reklamu "Fakat mirise bijelo" a OBN dzaba pustati reklamu svako pola sata ????????????
Samo jedna riječ: Bingo.
nije tacno da ne valja... nama je 3de bolji od par drugih deterdzenata....neki ne mogu oprati masne sude a 3de da....nije sto je nas neg sto je cinjenica... ja kaze probaj i uvjeri se. mi jesmo
KO ZNA KOJI OTROV MESAJU
Joj ovog pesimiste sto sere, to je cudo nevidjeno. Da nisi mozda iz Violete pa ti vokri? DITA SAMO NAPRIJED< ZELIM VAM SVE NAJBOLJE U DALJNJEM RADU< TAKO SE TREBA BORITI. 3D i danas kupujem i kupovat cu ga, bez obzira sto svi lazete da nista ne valja...
lijepa vijest
Jaraaaane, samo kad vidis onaj znak na zgradi umotan u celofan (4. slika)...sve ti bude jasno:(
Nemojte da me minusate, al se mora pojačat kvalitet. Ja kupujem nekakve likvije i gluposti, to je katastrofa. Pet puta perem ruke nakon večere, ruke i dalje masne. Uzmem poljski Fairy, operem jednom, kristalno čiste ruke i mirišu lijepo.
nemoj jest masno
a, što jedeš rukama pa se zamastiš do laktova!?? :P
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Krajnje komunisticki nadahnuto, sve dok drzava ima svoje ralje u privredi nikada necemo uspjeti u potpunoj tranziciji ka kapitalizmu, jos narocito ako narod slavi jednu malu firmu koja se otvorila i cak sto vise smatra da bi DRZAVA trebala da otvara fabrike.
Deda Mraz koristi Ariel i šalje u osvetu velikog ružnog Krampusa da vas pojede Bošnje, jer ste ga prebili 2013. u Sarajevu! Preko 2000 Bošnji on pojede dnevno!
tako treba