Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JP Autoceste, lajk.
Požurio Ensad Karić iz SDP-a da otvori pred izbore i da pokaže narodu kako za SDP treba glasati. Ali neće moći. Lagumdžijina bolesna sujeta, bolesni egoizam, bolesna narcisoidnost, narcisoidni poremećaj ličnosti, njegova Amina poznatija kao bošnjačka Mira Marković iz ljubavnog kreveta vodi su politiku i vuče za nos egoističkog luđaka. Taj luđak sa Dodikom je zaustavio reforme države, počeo vraćati nadležnosti sa države na entitete i kantone, smijenio Mirka Šarovića i doveo Borisa Tučića zbog CEFTA-e, koalirao sa svima samo da sebe očuva na vlasti, doveo najveće razbojnike i kriminalce u javna preduzeća, zaposlio hiljade stranačkih pacova na državni budžet i u javna preduzeća i nije čudo što sada ti pacovi ovdje po Klixu pišu hvalospjeve o Nikšiću, Lagumdžiji, Ensadu Kariću i drugim Zlatkovim isprdcima.
Govorite sta hocete,ali vlada SDA i SDP-a funkcionise,nadam se da ce nas voditi ka napretku i iduce cetiri godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još samo da kupim auto ...
danas se otvara!
Puno mi srce kad vidim da se prvi autoput kroz BiH intenzivno gradi. Samo naprijed, i bez namiještanja tendera :)
Intenzivno hahaha
Ovo je dio autoputa koji je u Herceg Bosni,i svaka čast nema šta .
Upravo si se posro na sred ovog autoputa. Očisti to dok nije pušten saobraćaj.
Baš dobro što je ovo napravljeno sa obzirom da se u Međugorju redovno plaćaju porezi Federaciji i državi Bosni i Hercegovini, te da je od procijenjenih 490.000 gostiju u ovoj godini prijavljeno 0 noćenja.
ovo je sdp licno napravio, bez ijedne marke .
Nadam se da se nece gospa ukazivati na asfaltu
DOBRO NISTE REKLI ZAVIRITE....VAZDA U NESTO VIRIMO TE U JAHTE TE U VILE...A STA TO PROSJECNOM BOSANCU ZNACI....FAKAT STE DEBILI
bravo! do juce mi je bilo nezamislivo da kroz bosnu prolazi autoput, a sada je potpuno druga capri.
izgleda da je moguce, ja sam mislila da cu da umrem u znanju da postoje samo onih 10KM il koliko je vec bilo, ali izgleda da da cemo uskoro uvezati cijelu bih
Oni prethodnici pricaju sta ce uraditi, i vazda istu pricu 20 godina plasiraju i vazda isto obecavaju a pomaka nije bilo ni na vidiku. Ovi se imaju cime pohvaliti, uradili su onoliko koliko su mogli, uradili bi i vise da nisu kocili oni koji su kocili, e sada obecavaju ono sto je moguce ostvariti u odnosu na nemogucu misiju prethodnika i njihovih obecanja
rad se isplati, i pored svih opstrukcija i loseg sistema koji su naslijedili uradili su mnogo i to se vidi
Predivno... napokon lijepe vijesti iz naše zemlje... hvala ti, Bože! :) Samo, istraumirah se koliko ste pobrzali ovu vožnju - umalo me šlag nije strefio u par navrata jer samo gledam kad ćete koga "pokupiti" na autocesti ili u tunelu... ;) Bravo za JP Autoceste!!!
Treba stavit ruku na srce i reci da su autoceste u zadnje 4 godine radile dobar posao. Jesu nas zaduzili podosta para ali tako rade i mnogo razvijenije zemlje, prodaju obveznice pa ulazu novac u infrastrukturu. Misljenja sam da ovo nece pomoci SDP-u sve dok ne odstrane svoju najslabiju kariku - narcisoidnog, arogantnog i egositicnog lidera.
Ama samo nek se gradi... nista drugo nije vazno... i ko god da pobjedi na izborima neka samo nastavi...
Izbori me ne zanimaju,hoću reći,da je se ovako radilo imali bi smo već davno kompletan koridor 5C .
znači Bože :)
Svaki put me oduseve uradjenim, a nisam ni sumnjala u to, vidi se ko radi i gradi! Svaka cast zaista, predobro izgleda.
Misliš, svaki put te SDP oduševi?