Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma meni žao one Litvanke , dobra guza ,sexy očale , arijevske oči , ubila se za cjelovečernjeg i polajutarnjeg koitusa ....
jedan je Dodik :)
Našli se litvanci igrati bizmismena u BiH
divi što su poslušali Laktašenka.
Kako će ga narod zvorničkog kraja popušiti to će biti za pamćenje, uzeće im litvanci crno ispod nokata, ovce će glasat za Dodika, sudinica koja je donijela predmetnu odluku će dobiti premejštaj na bolje radno mjesto recimo u Sud BiH ili tako nešto, litvanci će laganini potrošiti sva legalna sredstva u BiH onda idu u Strazbur i klempa, plus kamate, raskovaće to tamo sve, naravno sve legalno. E kad to urade bit će posla u bošnjaka iz dijaspore cijepat drva, brati voće i tako tih poslova cener je cener jarane hoćeš, nećeš.
Samo po džepu too udri bagru
Dakle ,ubrzano se radi. Sada ce na brzinu kod banke podici kredit za prosirenje i sklopiti posao sa "investitorom" iz turske o kupovini 120 000 T i onda zavrsiti posao. Toliko prozirno ali ce proci po obicaju.
rs i bosna u cjelini su pred ekonomskim kolapsom. litvanci će do svojih para doći jer ako privredni sud u banja luci ne donese odluku o vraćanju duga, slučaj će proslijediti sudskim organima u evropi pa će morati platiti i zatezne kamate. litvanija je dio evropske unije i neće evropa dopustiti da se neki kozojebci zajebavaju sa njihovom firmom. krast možeš unutar bosne, ali izvan nje ne, barem ne kad je evropska firma u pitanju.
vidim da nisi upoznat...evropska unija je raspisala interpolovu potjernicu za tim litvancima jer su jos vece prevare uradili po litvaniji i eu....
jesi ti dobar?????...jesi ikad cuo da neki sudia na okruznom sudu donese presudu o odsteti od 157 miliona za sedam dana bez rocista i prava na zalbu....pa jarane u bih se za obican komunalni racun od 20 km sudi po godinu dana :)...a dok dodje na izvrsenje prodje jos tri godine...a ovdje zena rijesila sve za sedam dana :)))))))))...ti ili si neobavjesten ili si zlonamjeran...i jedno i drugo je na tvoj obraz :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
tooooooo dodo silo nebeska :) ...dok se god litvanci ne pojave na sudu nema para...a onu sudinicu sto je donjela presudu bez rocista pravac kod putina u gulag :)