Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako u sport life svaki dan sniženje... U Hrvatskoj donesen zakon da prodavnice odjeće mogu imati samo četiri sniženja godišnje i to po max sedam dana bas zbog tog varanja...
Od 3,7 mil. ljudi, preko 2 mil. je otišlo vani stomakom za kruhom. Ovo što je ostalo preživljava. Rodbina šalje novac i drže ovaj narod u životu. MoneyGram najjeftinija opcija. Eno u Raiffeisen se besplatno može podići a ne treba ti račun u banci. Da nije transfera i dijaspore neki ljudi ovdje ne bi imali šta da jedu. Budite pametni i ne upadajte u ove zamke prodavaca - kupujte ciljano i po potrebi.
samo pijaca
Dobro bi bilo kad bi ovaj placeki portal pisao o smanjenju glomazne skupe administracije stranackih uhljeba..smanjenju.ukidanju jednog poreza..smanjenju..cjena usluga..itd.
Treba brasna uzet, a za prnje ako sta ostane
Gleaj dobrih trikova, tacno ste mi oci otvorili
Nikako ne kupovati. Cemu kupovina prnja, kad su nam ormari zatrpani? Bolje trositi u putovanja.
ma samo buvljak bajo moj
Na ovaj način trgovac stvara kod mušterije osjećaj zadovoljstva da je zeznut trgovac, a trgovca se ne može zeznuti.
U inflaciji se odmah moraš riješiti gotovine jer već sutradan možeš manje kupiti za isti novac. Najbolje je kupovati hranu i kad je rezerva, i samo ono najpotrebnije. Ostatak potrošiti na izlaske i fešte. Jer kriza se najbolje prebrodi zajedno.
Većina robe je nikakvog kvaliteta made in China,Taivan,Pakistan a cijene ko Gucci.Pomiriš se s tim da će ti trajati dva tri mjeseca i kupiš.
Eh, jest nam stručnjakinja objasnila.
Ili imas pare ili nemas - nema tu sta kalkulisati vrlo je jednoatavno
HaGluplji clanak ne procitah odavno!