Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da mi to ne znamo! Kome je to odjednom stalo do domaće poljoprivredne proizvodnje koju su ugušili silnim uvozom? Čime opravdavate 80% neiskorištenog poljoprivrednog zemljišta? Nije cijela BiH bila poplavljena. Elementarne nepogode su vam odlično došle kao opravdanje za dalji uvoz i nerad. A gdje su pare za sanaciju šteta od poplava? Ha?
Koje pare??? Koliko ja znam osim sitnih donacija prijateljskih drzava (kojima zahvaljujem ovom prilikom) dobili smo od sake do lakta. Ako mislis na famoznu konferenciju gdje se baratalo o nekim velikim ciframa, to je pakovana magla i samo obecanja da ce nam dati kredite, a nikakva sredstva. Sa ostatkom posta se slazem....
@Jo....A A gdje su završile ove pare: http://www.dw.de/poplave-i-donatorska-konferencija-kao-kec-na-desetku/a-17791241 Ima toga još. Kao da je zaboravljeno koliko je pristizalo sa svih strana. Nije da je bilo sitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta jel' ovo uvertira za nova POSKUPLJENJA ???!!!! I gorivo je POJEFTINILO pa se niko po guJici ne pocese da snizi cijene proizvoda gedje su se "gazde" opravdavale kako moraju poskupiti određeni proizvod jer je nafta skuplja!!!!!! Sta je sad ?????????!!!!!!!
p.s. ne znam cemu ovaj tekst kad i onako sve zivo UVOZIMO...sve smo (politicari) unistili,nemamo svoje čačkalice i njih UVOZIMO !!!!!!!