Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo pokretanje , nije to 'Dita' jarane . . . Mrtav ne prdi . . .
Suplja prica klasicna. Mrtvaca je nemoguce ozivjeti. Pa ta secerana je napravljena bez pruge i bez osnovne infrastrukture u doba Jugoslavije, jer je i BH trebala imati seceranu pa je odlucena da se tamo napravi, jer u Semberiji ima repe. Osim toga tehnoloski zastarila. Jednostavno preko ledja jadnih ljudi koji se nadaju da ce nesto od toga biti razni lokalni politicari sakupljaju politicke bodove. Kamo srece da moze ozivjeti i da moze raditi profitabilno, ali nema teorije.
I kazu jedan entitet (distrikt) bolji od drugog (distrikta) ma sve je to isto pakovanje samo drugi naziv, propale firme i tamo i ovamo, nezaposlenost i ovamo i tamo itd.
Oni novca u (rs-u) nemaju cime bi oni garantovali nekome da dodje sa velikim novcem da investira u tu fabriku , to su samo njihove zelje,ali oni su izgubili u svijetu povjerenje.
dobra je ovo secerana bila, steta sto je ugasise