Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinut cete vi, ali dok je Arslanagic krao radnici su imali redovne plate, regrese, trinaestu platu... sad nemaju ni redovnu. Samo se nadam da ce ovaj novi biti korektan.
SDA - Sveti Demokratski Alija - To je moj izbor ! U Aliju vjerujemo ! U ime Boga, Bosne i mrtvih krademo ! SDA demokratija.
*** li ga mrtva u grobu *** ga mrtvi pra babo koji ga je lopovom napravio ,koji je sa svojom zlocinackom organizacijom SDA popljacko sto se dalo popljackati .
Nista ne brini, nas narod ga stalno spominje.. i to svaki Boziji dan i to vise puta. U najljepsoj mogucoj recenici "Jeb'm ti Aliju". Ali javlja se i nova koja ce pomoci nasem narodu da bolje razmislja, a to je "Četnici klali, Izetbegovici krali".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova SDP mafija se posto po to zeli domoci love za izbornu kampanju i spremni su unistiti sve sto im dopadne saka, da se dokopaju love. Bosnalijek totalno nacionalicirati i od*** i SDP i rusku mafiju.
A ne mogu s'ebat koliko SDA sj3be. Dje je Hidrogradnja, Energoinvest, UNIS, PRETIS.. da ti ne nabrajam. Je l' i to SDP ? Pola ovih strajkaca sto je vani, sve su to posljedice lopovije SDA. Pa SDP mora da sanira. Ukljucijuci i ZOI'84 kojeg ste natrpali ljudima, pa do HGa danas. I GPBosna ste unakazili. Citav spisak.. i onda SDP lopovija. Jeste SDP lopovija, ali ne koliko SDA. Pa ti pjevaj borbene. Bolje izabrati manje zlo.
...svi smo mi arslu finansirali...
Znacil to da ce sad Viagra pojeftinit?
SDA - demokratiiijaaaa, pobijedit cemo na izborima! Zapjevase dotadasnji zatvorenici, pastiri, propalice I kancelarijski kuhaci kafa, a danas clanovi bh elite sa vikendicom na Poljinama, prije 20 I kusur godina I unistise drzavu do temelja.
I Alija je bio zatvorenik. I danas ovaj mali Bakir (lopov na babu) kaze kako nije valjao prosli sistem. Garant nije valjao kad su se ova dvojica lopova dzabe skolovali i stekli obrazovanje. Majku im nezahvalnu.
Ma SDA je rak rana ovog drustava ali ne gine im 30% glasova na izborima i to u ovakvoj strukturi birackog tijela 10 dzamija 15 interene grupe zaposleni i privatne firme u njihovom vlasnistvu i ovaj ostatak oni sto glasaju za svoje tako da se ne nadamo necemu boljem!!!
...osta arsla bez kontrole nad novcem...
Znas sta bi reko doktor Arsla? Ma ja sam bolan ukro za tri sljedeca zivota, valjal ova eeeee
Vidi sto arsla ima podanike pa dislajkaju :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)