Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzavu unistava drzavni aparat - korumpiran i nesposoban, posta je veliki teret za gradanstvo koje samo sto nije "puklo", drzavno/partijsko/mafijaski stalez poroden od strane kriminalnih politickih partija....
Da vjerujem u teorije zavjere i da mislim da Zapad zeli da istrijebi slozene zemljice poput BiH, rekao bih da je promovisanje privatizacije poslije rata najgenijalnija ideja ikada. To nam je napravilo kolosalnu, nepopravljivu stetu unistivsi temeljnu (srednju) klasu drustva.
Šatro sve.
nabijem i tebe i malo i srednje...prodaji to na zapadu
Naravno,a ja i mojih 27 kolega danas dobili otkaz. Stranke i dalje daju otkaze neistomišljenicima iako su ti neistomišljenici stručnjaci na tom poslu.Poserem se i na EU i na vlast u BiH. IP adresa poznata redakciji,dođite da me kaznite sa 1700 KM jer lajem na vlast i pozivam na bunt naroda
Naravno ali sa ovakvim zakonom možete samo sanjati, čuj imaju potencijal pa DOBRO JUTRO KOLUMBO!
20 godina iz šupljeg u prazno. Mala preduzeća, investicije, bla bla. Za to vrijeme ko mutavi gledamo pljačku svih giganata koji su "preživjeli" ratna dejstva. I za 50 godina će opet trubiti da je šansa BiH u "Malim i srednjim preduzećima". Jah!
Zna se tko ce zijaniti, ali tko ce se preko noći ovoliki novac oprati pitanje je sad?