Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte i Nedzadu Brankovicu tu usranu nagradu... ima i on isti ucinak ko i Haris.. Zaduzili nas, pokrali i povukli u svoje jazbine... dabogda im za lijekova, a njihovoj djeci za droge i kocke trebalo
samo za lijekova onim odvratnim gubavcima,potpuno se slazem sa tobom
On bi više volio litar viskija, nego taj papir.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nazalost ne treba gledati domace face nego strane, treba stope da im ljubimo ko sve uopste ima volju da dodje u BiH.
garantujem da od ovog niko neće ni marke zaraditi od sad pa ubuduće
*** li ga otac veleizdajnicki da ga ***
*** li ga otac veleizdajnicki da ga ***
ovi "mladi muslimani" dudlaju karinu ovim malezijcima u proteklih 20 godina. nikakvog hajra pučanstvo nije vidilo od tog silnog dudlanja osim njih samih. ali brate izlizali su koljena i ne mogu vise gutati hranu koliko su ga izdudlali. ovo sa malezijom je najveca prevara ovih dudlasa. samo oni imaju korist od ovoga.
E ko sve danas nece dobiti neke nagrade i za sta ih nece sve izmisliti. Pa izmislite kakvu nagradu za onog policajca sto je nahranio onu malu ili za onu djecu sto su se odrekla mature? Zasluzili su vise od ovog. Ali ovima se uvijek nadje neka nagrada... Ma uzas!
Pusti Harise bagru Bosansku nek crkne od gladi i umre u peksinluku... Drugo i nezasluzuju, kad neznaju svoje cijeniti...
kojom prilikom ti se naserem usta i naguram nogom da vise stane, pa ti se jos jednom naserem i naguram drugom nogom.
a dijana-sanela nije dobila nista :( stvarno je ovaj zivot nepravedan
Trudio se Haris ali koliko je imao prostora i mogucnosti, nista nije uradio da popravi narodu ovaj zivot.. To je tuga...
...koje li ironije...
Sto se nagradjuju izmedju sebe a to je zapravo samo nacin da dodju u medije jer drugacije ni ne znaju
Baš me zanima koja li se to dokona budala sjetila Harisa Silajdžića. Prodao zeničku željezaru za 1 KM.
1km+200miliona minusa pokriti+ 700 radnika zaposliti. Jel bolje i agrokomerc prodati za 1km i 150m minusa ili da propada?
Za Tihica, Bakira, Zlaju, Scepu, Damira H., Dodika, Covica, Ljubica, Lijankovica itd, Hare je gigant, diplomata i drzavnik. Jedino u cemu se ne moze porediti s tom lopovskom bagrom su kuce, stanovi i vozila. Kako su uspjeli nastimati glasove da Bakir uleti u predsjednistvo to mi nikad nije bilo jasno. Vjerovatno su mjenjali cijele vrece glasova?
Serem se ovoj gospodi, ja u kravati i odjelu na glavu ! Lopovi, treba ih pobiti sve redom
Sereš se gospodi, a ti u kravati i odjelu na glavi? Zanimljivo...
poseri se ti svojoj budalastoj neradnickoj glavi...
a kako se zove ta nagrada za njegovo zivotno dijelo"kako sam pokrao papke dok sam ih ubedjivao da je jedina ispravna politika da do smrti kao musliman mrzis sve svoje komsije u Bosni koji nisu muslimani i da se narodi u Bosni trebaju medjusobno mrzeti sto vise samo da ne bi primetili kako i koliko sam ih ja pokrao sa strane",
@strahinja.banovic.1042 ne nego da zaziremo od takvih kao sto si ti!!! sta treba ??ljubav da ti izjavljujemo posle tvojih bljuvotina po klix-u?
treba mu dati nagradu za priznavanje rs-a, zatim sto nam je nabacio nam daytonsku ludjacku kosulju i sto je pobjegao u tursku sa milionima eura koje su mu nakrali jerlagica i heco.
Crveni kmeri, pa i zeleni strumpovi se jos uvijek boje doktora da ne bude srali ste nam po glavi 4 godine, sad ce te i jedni i drugi biti kaznjeni. Naravno nadaju se kad puste sa lanca onog crnogorskog bijesnog psa Radoncica i njegov toalet papir da ce ga diskreditirati.