Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreo lopov baku na ulici i viknu -Bako,daj sunce bem ti pare!
Clanak se placa 500KM ali ako su dogovorili na duzi period i kampanju koja ide vjerovatno su dobili jeftinije. Inace Laser d.o.o. radi opremanje!
Legalno lihvarenje .
A ja mislio da je Spermabank, pa da ulozim ustedjevinu.
Pa jel morate napisati članak o vakoj poslovnici koju otvore. Sutra će biti text otvorena poslovnica SBERBANK u Prudjelu kod doboja.
Sta mislis da klixovci zive od have,ne kontam Tita mi?
pa ocito da je placeni oglas
Daj čovjeku pištolj i opljačat će banku. Dadni mu banku i opljačkat će svijet.
pljačka? je l' neko tjera nekog da se zadužuje? ako ti se ne sviđaju uvjeti, a ti brate uzmi i odvajaj od svake plate po 50KM, taman za dvije godine ćeš imati za novi LCD TV. Ha ja, pa da te ne "pljačkaju".
a za 20 godina za stan, a do tad zivi na ulici. Dobro nemoras na ulici budi postanar. A kako cu onda od svake plate odvajat 50 KM?
Nedajte pare Rusima!
Pa oni su se samo preselili sa jednog na drugo mjesto.