Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Sarovica! Makar neko radi svoj posao kako treba
Odlična vest za poljoprivrednike iz RS i HRHB!
@NakaradnaTvorevinaBH Vala baš, zaboravih na Babu i njegove poljoprivrednike, treba im dati prioritet, mnogo su propatili pod SDA!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kad neko radi svoj posao kako treba kapa do poda!
Izet ima najbolju ideju za Business u BH: http://i.imgur.com/SH2kU5p.png
šaroviću, čestitam i samo naprijed
Ruska pogan. Samo locu i bludnice.
Nije sad Rusija ni trebala ukidati zabranu, kad je za voće i povrće prošla sezona.
@BobaBG70 A ha, tako ti bi u slučaju belaja živio u BG i pružao moralnu podršku Srbima ovdje, fa živiš dobro nisi, jer bi se bavio pametnijim stvarima, ne laži ovuda! Samo znaj, ako si nacionalista moraš se truditi da tvoj narod živi u miru i dobro! Zar ti srbi iz HR nisu škola bili, a ovdje bi bilo gore od 92!Arapi mi nisu braća, jer ja nemam brata, a ko ih dovlaci vidim po BG na vodi i Air Srbiji i ne seri ovuda!!!!
Šta je ovo ?Đikani okupirali klix !?Ma hajte vi lijepo na svoj Šejkovići.com
@BobaBG70 Pa, ja ti rekoh, sjedi na štokrli uz put i čekaj! Ne čitaš dobro!
Ja sam iz Beograda bez porekla iz RS, živim inače jako dobro a sa braćom iz Republike Srpske sam na istom zadatku odvajanja RS iz BiH. Vi se bratimite i dovlačite arapsku braću!
@BobaBG70 Normalno da je dobra kad svi seljaci, kao i ti tamo u RS i HB žive, uostalom opet ti je sudbina pored puta sjediti i čekati ko će da ti kupi torotan i luk!! Pogledaj u Srbiji sto su sretni Rusima 5din=1kg jabuka i to ne smije tačkice na njoj biti, sve vraćaju!! Sirotinja ti je tamo, čak smo mi i bolji od njih, nema para tamo!Zato ti kažem, sjedi na štokrli uz put i čekaj!!
Samo sa vama da ne živimo u istoj državi!
Eto nakupci i prekupci opet vi uvozite iz Hrvatske pa onda pokusajte uvaliti Rusiji,ma oni su glupi nece skontati.A ako skontaju pa nam zabrane boli vas uvo sto ce proizvodjaci prosipati krastavce u kanale.Pa necete vi,vama je zauvar jednu turu da prodate u Rusiju.
hhhh ... sad će se trokutistan preporoditi izvozeći rusima par tona karnišona i kiselog kupusa.
Bošnjaci ionako izvoze većinom u EU I Tursku tako da je taj embargo najviše pogodio Miletove đikane. A sad je jedino u ova Doba godine kad je sezona prošla,mogu samo orahe izvoziti. .
samo da je ponovo ne uvedu kada bude berba
. SOKANTNA KOLUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi #Mediji #B92 http://bit.ly/2enbhcP .
@NebeskoPleme A Srbima na Srebrenici
Samo Bosna!
Yel' se drugačije obračunava carina na pravoslavno, katoličko, muslimansko voće?