Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su uz ovu reklamu dati i neke brojčane pokazatelje. Samo #387 :)
Odlicni mlijecni proizvodi i kvalitetno mlijeko. Svaka cast, Milkos! Dobro bi bilo da ponovo proizvode sladolede Eskimo uz koje smo odrastali prije 15-ak godina. :)
Da nije onakvog pakovanja mlijeka kojeg rijetko ko moze otvoriti bez noza i krpe imali bi i vecu prodaju.
AYRAN vam je ludlio dobar. Svaki dan po jednu flašu drmnem.
Go go milkos
Naravno da ce ostvariti veci izvoz jer imaju NAJKVALITETNIJE MLIJEKO 👍 AJRAN im je VRH👌
_"Iz mljekare Milkos ističu da je rast izvoza potvrda za kvalitetan rad i prepoznatljivost proizvoda koji su odlično prihvaćeni u zemljama CEFTA-e, a uskoro će se naći i na EU tržištu." ZAHVALITE SE MINISTRU ŠAROVIĆU.
mogli bi i cijenom malo konkurentniji biti. kada vidim 1l mlijeka 1.50 KM tacno mi smeta. najskuplji su na policama, ipak ih kupujem.
Nadam se da su sad makar digli 5% plate radnicima.
Da hoce radnici hajrovati,a sve ostalo vise manje.