Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li se ispitane ceste puno žalile? Samo da stane rat, nek je živa glava i tako to...?
....sto produzava pristup bih evropskoj uniji sa 500 na novih 700 godina.
Evo u mahali radili kanalizaciju u duzini od 150 metara iskopali sve , svake godine im ili pukne cijev ili nesto rade pa onda popravljaju i ono malo asvalta sto valja upropastise .. Eh kome se obratiti sada jel vec mjesec dana stoji kanal zatrpan pjeskom kojega je kisa vec skoro odnijela stvorile se rupe nigdje asvalta kojega su duzni po zavrsenom poslu vratiti . Moras auto svaki mjesec voziti na servis a ovi samo ruke trljaju , kome mi placamo porez za sta pitam se ja ??? DOKLE vise majku mu pa nista zivo ne funkcionise u ovoj Vukojebini !
Nešto je tu nejasno.... Ima li među "visokorizičnim" najnovijih puteva... Možemo razumjeti da na starim cestama izgrađenim prije 30+ godina, ima mjesta koja se ne uklapaju u savremene sigurnosne standarde.... Ne bi smjelo toga biti na putevima izgrađenim u poslednjih 5 godina... Neko bi onda od izvođača, projektanata morao krivično odgovarati...
tih 3 posto je onaj makadam gdje malo ko prodje
Džaba ceste kad tate djeci vozačke kupuju a ni hodat ne znaju. Kod mene treba u mahali hladno svaki dan stane na sred ceste i onda muž auto parkira. Kako je ona do te vozačke došla i u stvari, kao do kuće živa dođe uopšte, nemam pojma.
Nije da je branim ali sad se parkiranje uopste i ne radi prilikom polaganja A i prije se polagalo na foru, sa orjentirima
20 miliona maraka 2.000 života. Vrijedi li život 10 000 maraka? Stoki na vlasti zasigurno ne.
moj zivot vrijedi 500 maraka,dajem odma,al na 1h <3
Lutko draga 500 maraka za sat, mogu 3 za čitavu noć da uzmem. Bolje ti je da vrijediš
Najsigurnije je šumom,medvjed je kod nas domaća životinja ne treba se plašiti.
Ako vozis 50 km/h gdje stoji 50, onda ne postoji rizicna cesta!