Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosli i balvani u odijelima da se uslikaju i za dzaba nazderu
Selo gori, a baba se ceslja.
Pošto kila šljive na tom sajmu?
Mr Njiva na sajmu šljiva - još im samo fali piva.
Kako li je komsic ovo propustio, nece prezalut sto nije degustirao, gradirao i ocijenio rakiju kod svakog izlagaca, ipak on je ekspert i to je jedino u cemu je dobar.
Iiiiiiiiii život ide dalje. Neki dan aktuelni Sulejmanović i rhm. Nizama, danas Sajam šljive i sve tako u krug.
Da li nam je stigla prva dama Gradačca Dina Močić na ovaj event?
dina je pošmrkala kokaina više nego pola opštine, a skoro na TV prica kako policija ne radi svoj posao.. upravu je, da radi davno bi bila u zatvoru zbog konzumiranja kokaina.
Covjek da povrati kad vidi ovog Niksica. Ukalja imidz ovog sajma.
Nerko je tu cim je sljiva 45 C
Sanjao sam tvoju kuću, ulicu i dan Ljetni dan što ne može da prođe Slatki miris tvojih šljiva doš'o mi u san K'o što miris tvoje kose s vjetrovima dođe Ovih dana ne prestajem da sanjam Tvoja ljubav leti, a ja je ganjam A snovi su sve jasniji i jasniji.....
❤️❤️😘🧚‍♀️🐉❤️❤️
😊❤️🧚‍♀️🐉❤️😘
Ima li đe Fadila Maske??
Zar je Gradaccu stalo do nekih sajmova proslava poslije svega? Lazne empatije
Ovo je 50. jubilarni međunarodni sajam poljoprivrede i hrane. Na oko 5000 metara kvadratnih u naredna četiri dana predstavit će se preko 300 izlagača iz Bosne i Hercegovine, zemalja regiona, Francuske i Turske. Organizuje se mjesecima prije. Posao se mora raditi dalje, od nečega se mora živjeti pa i Turistička zajednica Gradačca koja zna da iskoristi ovaj događaj. Klanjane su dženaze i bilo tri dana žalosti sa nekoliko protesta.
Prelijepa manifestacija. Treba više ovakvih. Puno običnih ljudi. ŠTA SAMO NAPADATE???
A vidi premijera Niksica sjeme mu se zatrlo izdajnicko. Fuj
Danas bio,došli samo da se uslikaju.Sajam svake godine sve slabiji,nekada nekoliko hala sad samo jedna.Šljive ni za lijeka.
Gdje ste Vi bili kada je ubica 5h hodao po Gradačcu?
sajam šljive, loze i viljamovke.