Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ti je covjek,napadaju ove ljude jer su organizovali obicni stand i traze neku Elitnu radnju ko u Holivud a takvi isti papani se dive kada citaju kako je Steve Jobs zapoceo Apple u GARAZI. Hajvani jedni,umjesto da podrzavata ovakve radnje vi se ismijavate jer glumite neku Elitu koja zasluzuje Zlatne serpe.
spas je u potrošnji domaćih proizvoda. Nama nažalost nije razvijena svijest kupovine domaćih proizvoda.
Sajam?!Vise ko seoski vaser,skoro ko teferic!Ufatio se Kapo slogana,ko pjan plota!
trira, nisi u pravu! Bila sam i uvjerila se. Štandovi uredno poredani, roba izložena, prodavači ljubazni. Ni traga seoskom vašaru ili teferiću. Ne lupaj gluposti.
Sta fali seoskom vasaru? Jesi ti to neka Elita da si iznad drugi? Dolce i Gabana seljak jel???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako vas nije stid da ovo zovete sajmom domaće privrede.Ako je ovo sve od domaće privrede onda smo baš u problemu.Međutim,znam ,da ovo može puuuno bolje,a ne kao da smo došli na neki buvljak
el-izmir, hej, pa kako biti izložio onakvu vrstu robe? Po meni je ok. i za izlaganje nije potrebna nikakva posebna eksluziva. Mala pijaca u drugom ambijentu, organski proizvodi. Šta bi ti uradio da ne izgleda onako kako je izgledalo? Predložoi Kapi. :)))
silent lady-Problem i jeste u izboru roba.Ovo se nikako nemože nazvati "sajam domaće privrede",nego eventualno sajam roba kućne radinosti.Čak i to mora da izgleda puno bolje.Prava promocija domaće privrede je bila ,naprimjer u nedavnoj seriji reportaža koju je radio Goran Milić na Al jazeera.Tu se i vidi razlika kad takve stvari rade profesionalci ili samozvani markentiški stručnjaci-dunđeri.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)