Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaš prostor za uživanje, Vaša privatna oaza, mjesto gdje je luksuz standard! http://www.vilaeden.com/
Kakav sajam,to je sviranje k...u.Sajam je u Mostaru,a ovo je malo na crno,da se uzme koja marka.Mozda i gradonacelnik Komsic otvori sajam?
pa dje nadjose bas ovu rahljavu da uslikaju pored toliko lijepih cura unasem gradu ....a samovi su posebna prica, nije to bogme ni vidjelo sajma aj hajd
eto koliko nam je ozbiljna privreda, kad se sajam privrede održava na šetalištu :)
sajam privrede u vilsonovom setalistu... privreda za slucajne prolaznike...
a dje je fedja ili neko drugi da nam uslikuje ove proizvode i namrgodjene privrednike? :)
podignite kvalitet pa će ljudi kupovati domaće. osim toga nije mi jasno kako domaće firme ne ulažu u širenje svoje ponude. ona crvenka svako malo izbaci neke nove vrste napolitanki ili starim proizvodima promijeni dizajn, isto to radi pionir ili kraš, dok klas ko metuzalem prodaje onaj jaro keks. još mi nešto nije jasno. uđem u amko i većina proizvoda ima natpis favorit, uopće ne piše ko to proizvodi, kako je moguće da taj favorit bude i proizvođač hrenovki, kafa, lješnjaka, rahatluka, šećera i svih ostalih prehrambenih artikala...... mene ne zanima dan punjenja već dan proizvodnje te hrane. ima li iko da to kontrolira od inspekcija.