Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osevapili se sa Barselonom
Aleluja. Bilo koji aerodrom da su dogovorili Portugal/Spanija bi bio isplativ. Odlicne vijesti. Nadam se da ce i SA i TZ i MO napraviti neke slicne price. Znam da je dijaspora sjeverno ali dajte malo i letova na jug :)
Pametno je povezivanje s Grčkom, pogotovo tokom ljeta...
A zasto nema letova iz Nürnberga
Kakva Banja Luka, idemo mi iz Federacije. Pun parking auta na aerodromu. Oni samo sanjati mogu da gdje odu i to ovi zaposleni u Federaciji.
Saburli sabur sabuliti sabulihali
@mk91 I u cemu je tu problem?Od Girone do Bar elone oko sat vremena auto putem a i zeljeznicke veze su odlicne i ceste.Voz u oba pravca kosta oko 15 €.
nije barcelona nego girona ;)
Ja i? Voz Girona-Barcelona u jednom pravcu oko 8 € i dolaziš za jedno sat vremena.
Politika Orbana i Dodika uništi Tuzlanski aerodrom,hebu nas na svakom koraku.Valjda nekada dođemo tobe.
Fala bogu....
evo ga linenfjudenbaden 🤣🤣
Daj vratite nam let za Berlin, Španjolska je odlična destinacija, ali nije korisna za Gastarbeitere
pa budi gastarbajter u spaniji
Zašto bi Hrvati išli u Banja Luku čekajući u redu na granici za avion? Kojim je to Hrvatima Banja Luka bliže od njihovih aerodroma? Samo onima u Posavini.
Dajite vi minuse, ali geografija je geografija. Većini Hrvata su bliži aerodromi Ljubljana, Graz, Trst, Beč, Venecija, Beč, Budimpešta nego Banja Luka ili Beograd. Ko će čekati na non-Schengenskim granicama, u roamingu i s različitom valutom.
Iz Zagreba do Banja Luke 2 i po sata. Iz Zagreba do Graza 2 sata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema u badenu puno srba bas cudno ja nezz dvije familije da ima
Nema ovo veze sa srbima vec sa blizinom Stuttgarta koji je pun hrvata. Mnogo hrvata koristi ryanair linije sa banjaluckog aerodroma. Relativno im je blizu i lako doputovati a mnogo jeftinije.
Nadaju se da ce bosnjacka dijaspora letjeti za Bluku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)