Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...vjera je vjera, a biznis je biznis...samo ova naša balkanska fukara živi od mržnje...prejeli se dabogda.
...dobar tek :)
...a ti imaš 13.000 još bezveznijih komentara na račun njegovih 13000...pa ko je tu onda ludji? :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Stavlja Erdogan do znanja Zapadu da se moze i bez njih.
dobar je erdogan. ali zapad upravo ukopava rusiju s ovim preniskim cijenama nafte. privredu im rusi. ali eto, nek ljudi rade.
hahahahaahah
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gledam kartu plinovoda i vidim da duž cijele granice BiH s Hrvatskom ide plinovod. A BiH nema ni jedan priključak. Svašta.
Auuu, Mile je povilenio još prije pet dana - kada mu je rečeno!
Nadam se da neće njihovi sukobi ,ako do njih dodje ,pucati preko naših glava.Tamo negdje saradjuju a kada treba da se pokolju,po Balkanu vuku granice i prolijevaju nedužnu krv.
ako budemo pratili stope koje nam brat Putin ostavlja nećemo pogriješiti kao što smo pogriješili kada smo dozvolili podjelu koju nam je Dejton donio...prošlo vrijeme,a sada ide novo vrijeme i ono govori da se mora nijenjati situacija jer su se i Ameri i EU umorili da nam govore šta ćemo da radimo sa sobom...
ETO VAM VAŠE TURSKE I ARAPA-ULAŽU SAMO U PRAVOSLAVNI SVIJET.
cariguman>>> Pa, jesu li Srbi pravoslavni svijet ???
dva giganta, a jadnici nek pjene o vjeri i naciji...ova dva gospodina imaju zajednicki cilj: LOVA
Opet servi (sluga)dobili noz u leda od velikog brata
Destuuuuur.....Erdogan paša hazretleri.
Znaci Asade ,pisi propalo,Putin ce te izruciti Erdoganu.
Plasim se da Erdogan ne prodje kao Gadafi. Svi znamo sta se desi onima koji okrenu ledja Amerima.
"Dodik dragi, šta nam ovo rade" Hehe Izvisi Dodik mrcina, od brata Putina
Šta li ti pričaš... Valjda ti se nešto učinilo :)
AHAHAHAHAHHAHAH Gejevi iz Rusije traže azil u SAD-u Igor Bazilevski (32) i Andrej Nasonov (25) ljetos su napustili svoje porodice i radna mjesta nadajući se da će pobjeći od nasilja i dobiti azil u Americi.
ne znam šta šumski Baja misli o ovome. Možda da se i on kako "prikači" na ovo pošto mu je propao južni tok. izjava Baje od prije nekoliko mjeseci: u parlamentu BiH se neće usvojiti ni vremenska prognoza dok se ne usvoji odluka o priključenju na južni tok
RUSIJA DRZI RAVNOTEZU U SVIJETU DA NJE NIJE AMERIKA BI VEC POKLOPILA OVU MALU PLANETU .....
Uh jbt... Pa ti sastavi stih...
popuši ga dodik sa južnim tokom , ---
Pravo popusi od nisa koji je pravio minus 200 mil e godisnje do toga da sada na ime poreza svega ostalog godisnje uplacuje u budzet 1.1 mld e.Da ne pricam da su spucali oko 1 mld e u modernizaciju rafinerija u Novom Sadu i Pancevu i da izvoze godisnje 350 mil e.Sto se tice juznog toka to ce biti izgradjeno ovo su samo igrice zapada i Rusije.Evropa nema drugi nacin da dodje do gasa koliko god hrvati ubedjivali sa nikm lng terminalima norvezanima katarcima itd.