Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amir Zukić je htio potegnuti pitanje vitalnog nacionalnog interesa, ali su rudari zaprijetili lopatama i najavili na izborima glasati za ove ljude koji im pomažu da rade bolje i da nam svima bude bolje. Svaka čast premijeru, Grabovici i našim rudarima!
Pa bolje bi vam bilo da ste te pare uložili u OBNOVLJIVU ENERGIJU, npr vjetrenjače!
Prvo se informiši šta sve spada u obnovljivu energiju. http://bs.wikipedia.org/wiki/Obnovljiva_energija pa kaže :"Obnovljiva energija je energija stvorena iz prirodnih izvora, poput sunčeve svjetlosti, vjetra, kiše, valova i goetermičke toplote koji su obnovljivi (prirodno iznova punjivi). Tehnologije obnovljivih izvora energije uključuju sunčevu energiju, snagu vjetra, mikro hidro energiju, energiju BIOMASE I BIOGORIVA!
Koliko ste obrazovani govori i činjenica da samo vjetrenjače i solarnu energiju vidite kao obnovljivu -.-'
Ulaganje u nasa prirodna bigastva, svaka cast, sad ce biti jos brze i lakse doci do vecih potreba i kolicina.. Pohvale
I dok Budimir trune u zatvor,a SDA i Njihov lider Izetbegovic su u strahu od hapsenja....Nas Niksic radi,jer se nicega ne boji,osim boga...to je covjek koj ise jedino moze pohvaliti radom....Svaka cast..
SDP radi, a Amir Zukic poteze pitanje vitalnoga nacionalnoga interesa
Poteze Turkovica XD
Pa neki bacaju bombe u javnosti dok drugi svojim djelima pokazuju kako se radi