Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto vam sad Litvanci a navijali ste protiv nas u uotrak ! ! !
hahaahahahahaha
Propali smo svi mi daaavno ... samo što to niko nema hrabrosti da kaže... No ... ne brinite ..dok ima MMF-a ima i plata i penzija ! MMF je naš najbolji drugar !!!
U izjavi za agenciju Anadoliju ekonomska analitičarka Svetlana Cenić ističe da je tužba Ukio banke prema Alumini bila potpuno očekivana od trenutka kada je država Litvanija preuzela kontrolu nad tom bankom, a izgubila od Bosne i Hercegovine sa grčkih 0:1 . Gospođa Pandurević ,članica parlamenta BiH se kratko osvrnula na problem ističući kako bi krivca trebalo potražiti u Federaciji i da republika srpska ne snosi nikakvu odgovornost za propast Birača . Za kraj novcem će da ništa biti unaprijeđen razvoj košarke u Litvaniji jer sa fudbalom baš i ne ide.
Svaka čast na nadimku SABONIS- najbolji litvanski i jedan od najboljih košarkaša Sovjetskog Saveza(SSSR) svih vremena Arvidas Romas Sabonis
BOOYAAAAAAAA
cccc, koji problemi nastaše, i to sve zbog jednog jedinog gola..
...SAD MI KRIVO ,SAD MO KRIVO ŠTO TI PRIĆI NISAM SMIO ...ŠTO SAM SAMO SEBE SNIVO SAD NI KRTIIIIVOOOOO......
tako je to kad nema jedinstva pa makar i u ekonomiji postaneš teren za potkusurivanje,malverizacije i pranje para.
Gdje su sa oni forumski fassisti iz Fascistic Four, kao sto su herr Dathe'dr , Vojvoda Putnik, mesa.selimovic.2 i prolaznikbh da kmece kako su im Bosnjaci i Hrvati za sve krivi pa i za ovo.
Izbaceni su sa klixa. Treba sve te fasiste prijavljivati klixu. Ja sam pojedine prijavio i sad su izbaceni.
Drage nase balije, morate malo vise da citate pa da znate da je ovo oboreno na sudu I da se ide dalje u procedure, znaci niko nikome ne duguje. A najbolje kada balije nekoga zovu fasistima kada su isti u oba SV, rata borili se za fasiste. Zato balije mirne.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gdje su sad oni fassisti sa SSS-om koji se vazda javljaju i poznati su kao Fascistic Four, oni su herr Dathe'dr, Vojvoda Putnik, prolaznikbh ili mesa.selimovic.2 , gdje su da kmece kako su im baliye krive za sve.
Zar nisu,
Prvo da kažem da ovo ''baliye'' sam namjerno napisao zato što ovi navedeni u postu tako pišu a ne zato što ja nekog takvim smatram, tako da je to bilo ironično. @dr Ismet Popovac za tvoju informaciju nisu, a tebi je tako teško shvatiti da ne moraju oni drugi tebi mrski biti krivi za sve. Jesu li drugi krivi kad tvoj sunarodnjak koji je iz politike voza auto od 100.000+ KM koje je plaćeno između ostalog i od tvojih para? Jesu li drugi narodi krivi kad se tvoj zaštitnik tvojih vitalnih nacionalnih interesa voza helikopterom od kancelarije do kafane, sve to od tvojih para? Jesu li krivi drugi narodi ako načelnik tvoje općine koji je tvoj sunarodnjak, prima na posao samo njemu podobne ljude a ne tebe? Osvijesti se bolan, život je jedan, ne mjeri se sve u životu nacionalnim lenjirima. Nekada su postojale SS trupe, a sad su ih naslijedile SSS trupe čiji si ti bojovnik.
Pa mora sve propadati kada narod u RS se samo sikira oko svoje etničke pripadnosti i uništenja BiH napumpani pričama Dodika i Dodik-Ovaca. Zbog toga im je ekonomija na nogama. Da je narod barem pametniji da počne razmišljati o ekonomskom prosperitetu rađe nego o etničkoj pripadnosti i tome čiji je koje komad zemlje, bilo bi nam svima bolje. Živjela multietnička, multinacionalna, multizdrava i multivesela Tuzla!
Litvanija vs RS mrska 1:0 Sami sebi zabijaju auto golove.
republika srpska ne priznaje dug i uskoro će da se otcepi od potraživanja litvanaca
žao mi je tvoje dr. ing titule ako se ne znaš našaliti :D
Činjenica je da nikom ne treba biti drago kad pada privreda u bilo kojem dijelu BiH, jer će to osjetiti svi građani. Ali, činjenica je i da je Dodik uradio na rušenju RS-a više nego svi bošnjački političari zajedno.
Upravu si 100%! Samo, svaki dan sam sve više tog dojma, da je to svjesno uradio!
Svi znamo ko ga je doveo na vlast i s kojim ciljem. Nagla promjena priče 2006. godine vrlo lako može biti dio plana i programa zbog kojeg su ga i postavili, a ne dio toga da ih je izigrao. Puno stvari ukazuje na to.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
haha PRPA BRATE
Ode RS u vječna lovišta ahahahahahahahahahahahahhahahhahahhhahhahhahahahhahahahhhahahhahahahahahhahahahah Sjebale vas zapadne sile hahahahahahhahahahhahahahhahhahahh
Oni bi da se jebu a ad im ne udje. Nece moci. Zalosno sta radi politika sve ce na kraju preko ledja naroda cc
Mile bi i staru prodao
ko steku ronhila :D