Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahaha gledaj budala sto se raduju pa deficit BiH prošle godine bio 6.8milijardi znaci ako oduzmemo 1.7m koliko je to fbih dužna? Grčka zs fbih je mala maca
u svoju vi prciju.. vas mozemo i kupiti...
Izvoz u Srbiju i Italiju je 90% bukovina cijepana, brend rs... prica se po Italiji da u srpski drvosjeve N°1 ..
Sta ti je reci svicarska
pad cijene nafte oborio je vrijednost izvoza iz RS iako je kolicinski povecan. 2014 naftni derivati iz rafinerija u brodu i modrici imali su najvece ucesce u izvozu sa 240 miliona maraka, sad je vrijednost tog izvoza vise nego prepolovljena zbog pada cijene nafte, i dominatno ucesce u izvozu sada ima glinica i aluminjum oksidi iz biraca.
Kada vidite Visegrad , Rudo , Cajnice , Knezevo ( Skender vakuf ), Focu.... pa to je sirotinja da je nema nigdje osim par lokalaca sa parama.
@lik5 I trebinje, je u kurcu,nema više po dubrovniku raditi za par hiljada mjesečno ko prije rata,zato sada trebinjci robuju po crnoj gori i srbiji za 300 eura mjesečno.Ali slažem se sa tobom u poređenju sa:kalinovikom,višegradom,fočom,rudom,čajničem,vlasenicom,ljubinjem,nevesinjem trebinje je ko las vegas :)
aaahihihihihihihhihiiiiii.....bosnjaci su pukli ko tikva....zar mislite da ce vam pomoci nesto sto pisete gluposti o rs i crtate ove strelice na dole?...sve vam je to dzaba.....za 2-3 mjeseca kod vas ce nastati opsti haos...nema para
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još malo pa na trpezi u genocidnoj korijenje :)
U Federaciji je još gore stanje.
@DzevadGalijasevicRS Jašta je gazda mile tako rek`o i tako će i bit. Nego reci ti nama dževade kada će gospodar vašeg korijenja raspisati referendum :)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Boli nas q... nek propadaju imamo svojih problema
To je vijest iz boljeg dijela BiH...
aaahihihihihihihhihiiiiii.....bosnjaci su pukli ko tikva....zar mislite da ce vam pomoci nesto sto pisete gluposti o rs i crtate ove strelice na dol?...sve vam je to dzaba.....za 2-3 mjeseca kod vas ce nastati opsti haos...nema para
Koliko god vam bilo prpa, dio ste BIH i to cete uvijek biti. A sto smo u podjednakim govnima, to nije vazno, bitno je da se zivi od srpstva, ustakluka i baliluka. To ce nam na kraju biti jedina hrana, a realno nista bolje ni vise nismo ni zasluzili :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)