Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovom novinaru ispade da je armatura skuplja od zlata. Cuj kila 1.880KM
Ja rusim kuci i prodajem armaturu po ovoj cijeni sutra 😅
HAHAHAHHAHAAHA pa ako je tako onda ja imam vilu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnji samo daj priliku da te odere i oderat ce te , a kad treba da spustu cijenu nacekat ces se ili neces nikad docekat
Hajd ne seri nakrali ste se mozete kompenzovat 10 godine krize...
Krenite sa sopstvenom Industrijom. Pokrenite Rudnike, pravite nove željezare, pravite nove fabrike i prestanite uvoziti što se kod nas može proizvesti. Prestanite biti ovisni od drugih jer je to siguran put u totalnu propast.
Rade sankcije u pm svi se usrasmo
Mittal prodaje celik po trzišnim cijenama i ostvario je 200 miliona dobiti u prošloj godini.. a glupi parlamentarci mu obezbijedise struju od Elektroprivrede uz samo 20 % poskupljenja.
Naravno da ste svi u minusu kad poslove od par mjeseci radite vise godina. Ali vi mislite da ce neko vas cekati i prilagodjavati ciejne vasim namjestenim ugovorima?! Sad jedite onos to ste posrali...
Gradjevinska mafija na aparatima.
Mi smo na aparatima, a ti diktiraju cijene
Zabraniti izvoz građevinsog materijala.
Kakvi problemi, sve to oni naplate…jedva cekaju da se ovakvo nesto desi i odmah idu anexi na ugovore. Fadil to dobro razumije. Kazu mi danas da je kajsija u Francuskoj 4,5 EUR a kod nas je 9 KM. Ta ce Francuska!
Pošto ono bi kg željeza?
Na kraju ce se sve ovo zavrsiti u krvi.I svi ce reci da je tako moralo biti.Magazini puni ulja i peleta.I netko im obecava brda i doline ako ne prodaju.Indija je vlasnik skoro svih celicana u svijetu.I prvo je zeljezo poskupelo dogovorno.Ukrajina sa ovim nema veze.Ali laz i dalje vlada.
Logican je slijed da m2 stana ide na 5000km
Ispade tako.
Sarajevo postade Vegas po kvadratu stana
jel poskupjela radna snaga ???
Nikad vise nije bilo gradjevinaca nego danas, ako nema materijala ogroman broj ljudi nece inati posla. Gradjevina je eksplodirala u zadnjih 25 godina i mnogo se gradi, cak i vise nego sto je potrebno. Da ne pricam koliko je gradjevina eksplodirala u Njemackoj, Holandiji i ostalim zemljama, uvijek se nesto obnavlja. Ko je bio u Njemackoj zna da se na svakih 10 km obnavlja put.