Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu oni dovoljno poskupiti koliko ja neću kupovati
A cujjjjj 🇨🇭 🇦🇹 🇩🇪 🇫🇷 🇩🇰 a da niste onoj jadnoj djeci sto ga beru za 1 Dolar mjesecno povecali satnicu
Za to nisu krive zapadne zemlje nego africke zemlje i njihovi lideri. Farmeri u africi moraju prodavat kakao africkim drzavnim firmama zakonski i oni su ti koji kontrolisu cijenu. Africka vlada uzima debele pare za kakao od zapadnih firmi a mrvice daju farmerima koji ih proizvode.
Kaka je bio najbolji u Madridu zatim to nije bio više isti igrač.
Milka je odavno pretvorena u smeđi, ušećereni plastelin, ali raja i dalje kupuju. 🤔
Ove cokolade sa trzista nisu vidjele kakao nego zamjensku hemiju sa tim ukusom...tako da lazu narod trgovci i lobiji
I tako je vještica namamila Ivicu i Maricu u kuću ,od čokolade' a ispostavilo se da je kuća puna otrova koji Ivicu pretvaraju u Maricu tako što im male količine otrova unište muške hormone. Zato danas sve više muškaraca liči na žene i imaju do 50 % manje muških hormona. Atrazin i ostali otrovi odradili posao.
I teski metali koji se ispustaju u zrak kroz hemijske tragove na nebu takodjer doprinose ovome. Gledajte u nebo, i postavljajte pitanja.
Lijepi dobri đžemovi, marmelade, pekmezi...
Manje će mo se debljati.
Rijetko ko da jede čokoladu sa 70-100% udjela kakaa, a treba jesti zbog zdravstvenih prednosti. Naravno, ne cijelu tablu čokolade nego parče i naravno da nije 'ukusna' kao ona sa velikim udjelom šećera. Ove čokolade što mi jedemo su smeće.
Oni su neovisno na poskupljenje neprimjetno poceli smanjivati gramazu cokolada.
HRVATSKA KONDITORSKA industrija je u 2022. ostvarila neto dobit od 10.3 milijuna kuna, što je pad od 80.4 posto u odnosu na godinu ranije.
Hvala bogu pa sam se skinuo sa čokolade. Hurmašica, tulumba, đevrek, ružica i baklava.
🍓 Ocijenite moju 18+ golu fotografiju 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗡­𝗨­𝟮­𝟭­.­𝗙­𝗨­𝗡
ubi se kiflom
Ma ko je za šta frštulji? Zivjelo se bez cokolade vijekovima i sada treba da ljudi padaju u trans i depresiju? Kome je do slatka neka istopi sebi šećer, ukusom ne moze parirati ali je kud i kamo zdravije.
istopljen šećer zdraviji :/.
Nije potreba, tako da me ne zanima. Svakako cokoladu uzgajaju djeca u nevjerovatno losim uslovima.
Cuj direktorica Hershey ne isključuje mogućnost rasta cijena čokolade. Dajte molim vas gospodjo kakve veze hershey sa kakaom ima, secera osam vrsta, nesto boje i putera i kakao u tragovima. Ameri bi pricali o cokoladi ahaha. Ijao