Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...vidi vraga...a u titinoj državi nisi mogo na faks stići od gužve zaposlenih u raop-u...eto, valjd aim je lakše što su ih sj­ebali "njihovi"...
ja ba al valja refu podvuc kad tad :) kad tad beco ,kad tad ;)
i drzava je u stecaju samo nam nije niko jos javio !!!!
vidim zlobne komentare, i razumijem ih, iziritirani su masovnim laganjem od strane velikog biznismena dode, ali osvrnite se malo po svojoj avliji - GRAS, Hidrogradnja, ZOI 84 itd. sve su to RAOP-i, i sve je to bagra istog mentalnog sklopa unistila. Samo sto je RAOP i zvanicno otisao pod stecaj, a ovi, gorenavedeni, se jos kao batrgaju i prave milionske gubitke iako je vec svima jasno da ce se i te price morati zavrsiti na jedini moguci nacin, dakle stecajem.
Viče dodik da će RS bit narednih 100000000 godina... Kako je krenulo neće nu 5.!
Svaka cast Vladi,ljudi "cine napore" da sprovedu stecajni postupak.Cinimo napore da likvidiramo ono malo sto je ostalo od firme.Nadamo se da ce taj nas mukotrpni posao dati rezultate koje ce narod znati da cijeni na izborima.Europa ima mnogo toga da nauci od nasih eksperata na vlasti.Treba ih razumjeti,naprezu se mnogo za ovaj narod a narod je toliko "bezobrazan" da hoce izbore prije vremena,cak stavise - narod hoce i da jede,radi,cak bi i da se hapse lopovi...zamislite.pa koliko samo drzava ustedi na zatvorima... pa ta omladina sto hoce posao,sta oni misle?Zavrsis skolu i odmah posao te ceka?Pa mora malo da se namucis pa da dobijes,malo i da das,da potplatis,ukrades,uclanis se u partiju,hvalis spasioce ovog naroda.Razmazen narod zaista.Sram bilo narod.
ima nekakav energoinvest u mexiku, napravila ga SFRJ pa ne bi biklo loše da političari se oko njega malo okrenu
Ta firma kcerka je prije 5 dana vracena Energoinvestu d.d. Sarajevo.
Radio sam u Energoinvestu Sarajevo poslije rata, ali vec su nase (Energoinvestove) cerke otisle u stecaj davno. Gdje Lepi prodje tu trava ne raste. Ovi su jos dugo i izdrazali.
Sorry, off-topic: HAJDE DA POMOGNEMO LJUDIMA: http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/samotni-zivot-izbjeglicke-porodice-sulejmanovic-u-selu-brgule/140401073#2 SVAKA CAST NA PONUDI "bas me briga" - VIDI DOLE u komentarima! Mozda Klixovci da vide ko poznaje sljedece ljude: "Autorica teksta je MINELA JAŠAR, fotografije su djelo SANJA VRZIĆ, a video AJDIN KAMBER." na f/b ili nekako ih kontaktirati. Ako su nosioci projekta, valjda su voljni i podrzati takav prijedlog i ponovo kontaktirati tu porodicu. Ipak, svaki projekat se finansira odnekud, ako nista... A, to je nekih 1 do 1 1/2h od Sarajeva...
svugdje isto. Sveprisutna korupcija, neznanje i nerad unisti sve zivo.
Ma šta kažeš u manjem BH entitetu neko ide u stečaj treba kupit brašna ulja i šećera, e čuj otišla firma u manjem BH entitetu u stečaj nevjerovatno kad svi znamo da je najmanja plata u manjem BH entitetu 4200 KM, penzija ona zagarantovana 2500 KM, nulta stopa nezaposlenosti... mislim nevjerovatno, ma to su njima smjestili ovi iz većeg BH entiteta i distrikta 100%.
RS raspisala konkurs za 50.000 sranih radnika jer nemaju kadra zbog nulte stope nezaposlenosti.
Ma zivota mi nije moguce....Zar ovako nesta da je dopustio VELIKI SRPSKI VOJVODA Dodik???? Pa ja neki dan gledao Dodik se kune kako je RS sve jaca i jaca i kako nemaju gladnih,osiromasenih,propalih firmi. Ovo je sigurno podmetnuto iz federacije MA 100% :D :D :D :D
Lopov je lopov kako god se zvao i kada firmu "prodaš" lopovu, ne možeš očekivati dobro.. Vlada RS-a je traljava i korumpirana, kao i ova Federalna.. a firme se gase i gase.. Al' sve je lako dok se priča o Sejdićima, trećem entitetu, otcjepljenju RS-a i sl.. Kome trebaju firme? Nikome..
Mislite PAO iz stočnog Sarajeva.